Πρόγραμμα Ορισμένων Πολύ Παράξενων Εκδηλώσεων για τον Μάιο

Author: Γιώργος Ιωαννίδης / Labels:


06 Μαΐου: Σπάνια στο πρόγραμμα μου συναντώ συγκεντρωμένα σε τόσο λίγο χρόνο, τέτοιο μεγάλο αριθμό από δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με διαφορετικές βιβλιοπαρουσιάσεις, ομιλίες, και συνεντεύξεις. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο μήνας αυτός θα είναι εξαιρετικά γεμάτος.
Αν και τις ημέρες που θα ακολουθήσουν θα υπάρξουν ειδικές αναφορές, μπορώ να σας δώσω από τώρα, μια πρώτη γενική εικόνα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει...
Αύριο λοιπόν, στα πλαίσια της 8ης Διεθνής Έκθεσης Βιβλίου στην Θεσσαλονίκη, θα έχω την χαρά να συμμετέχω στην παρουσίαση του βιβλίου Άγνωστη Πελοπόννησος του καλού φίλου Μιλτιάδη Τσαπόγα (περισσότερα εδώ), ενώ την Κυριακή στις 11 το πρωί, είμαι καλεσμένος στην εκπομπή του Σόλωνα Αμπατζή, Απόρρητα Σενάρια για να μιλήσουμε για το φαινόμενο 2012!
Την Τρίτη τώρα, 17 του μηνός, στο βιβλιοπωλείο Δίον (Θεσσαλονίκη) θα παρουσιάσω μαζί με την καλή φίλη και συγγραφέα Δήμητρα Νικολαίου, το νέο dark fantasy μυθιστόρημα της Βάγιας Ψευτάκη, Ενυδρία, ενώ στις 27 του μηνός, συμμετέχω στην σειρά ομιλιών για την ζωή και το έργο του Άλιστερ Κρόουλυ που θα δοθεί στο βιβλιοκαφέ Έναστρον στην Αθήνα.
Την επομένη -αν και δεν έχει κλείσει ακόμη- θα πραγματοποιήσω μαζί με φίλους και συνεργάτες του περιοδικού, ένα ακόμη Ghost Hunting στην Αττική, ενώ το βράδυ της Κυριακής, θα παρουσιάσω το νέο μου βιβλίο Νεκρονομικόν: Το Μονοπάτι του Μαύρου Θεού, στα πλαίσια του 2ου Occult Night, στα Εξάρχεια.
Περισσότερες λεπτομέρειες για όλες τις παραπάνω εκδηλώσεις, θα ανακοινωθούν σύντομα.

5 comments:

Anonymous said...

Κρίμα που η εκδήλωση για τον Κρόουλυ θα πραγματοποιηθεί καθημερινή, δεν θα μπορέσω να έρθω.
Σχετικά με την παρουσίαση του βιβλίου σου
Θα γίνει κάτι ανάλογο με την παρουσίαση του βιβλίου των σκιών με μουσική κλπ ή κανονική παρουσίαση?
pyramid

Γιώργος Ιωαννίδης said...

Η παρουσίαση θα γίνει στα πλαίσια του Occult Night, μιας βραδιάς που θα περιλαμβάνει και άλλα happenings, αλλά η παρουσία μου θα γίνει στα «κλασσικά» πρότυπα, με ομιλία, ερωτοαπαντήσεις και τα σχετικά...

Anonymous said...

Ωραία, εκτός απροόπτου θα είμαι εκεί. Το βιβλίο πότε θα κυκλοφορήσει μπας και προλάβω να του ρίξω μια ματιά πριν την παρουσίαση?
pyramid

Γιώργος Ιωαννίδης said...

Η κανονική διανομή του στα βιβλιοπωλεία θα γίνει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, γεγονός που σημαίνει πως στις δυο εκδηλώσεις της Αθήνας, κατά αποκλειστικότητα θα υπάρξουν αντίτυπα που θα φέρω μαζί μου!!

Anonymous said...

Πολύ ωραία, το ένα είναι δικό μου. :)
pyramid

Post a Comment

Αγαπητέ επισκέπτη, άφησε εδώ το μήνυμα σου, μα να θυμάσαι, σχόλια που δεν αρμόζουν στο ημερολόγιο θα αφεθούν στην λήθη του κυβερνοχώρου!

Copyright 2009 | Based on a FoolBlogger's template, designed by Ophelia Nicholson.
The initial design was modified by Nikolaos Koumartzis for meta-δίκτυο and Hellenic Society of Metaphysics.