Οι Ναζί Επιστρέφουν… από την Σελήνη!

Author: Γιώργος Ιωαννίδης / Labels:

Iron Sky
Σύμφωνα πάντα με τα εναλλακτικά βιβλία ιστορίας, ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε το 1945 αλλά διέφυγε την εισβολή των συμμαχικών δυνάμεων από το Βερολίνο με τη βοήθεια ενός U-Boat (γερμανικό υποβρύχιο), βρίσκοντας καταφύγιο σε μια μυστική βάση (Βάση 211 ή Νέο Βερολίνο) που είχαν ιδρύσει οι Ναζί μαζί με την Οργάνωση Βριλ στην Ανταρκτική.
Το σενάριο αυτό έγινε γνωστό χάρη στη Στοά της Βιέννης, μια ομάδα αποκρυφιστών που τη δεκαετία του 1950 εργάζονταν πάνω σε εναλλακτικές μορφές γνώσης, υπό την επίβλεψη του πρώην μέλους των Ες Ες, Wilhelm Landig.
Σύμφωνα πάντα με το σενάριο αυτό, ο Χίτλερ επιβίωσε της πτώσης τού Γ΄ Ράιχ, μέχρι τουλάχιστον τη στιγμή που Αμερικάνοι και Βρετανοί ανακάλυψαν την κρυψώνα, βομβαρδίζοντάς την με πυρηνικά.
Σήμερα, η θεωρία πως ο Χίτλερ έζησε κρυμμένος στους παγωμένους πόλους έχει μπολιαστεί και με εξωγήινες επαφές, δρακονιανούς και ιλλουμινατικές κινήσεις παγκοσμιοποίησης, που ξεφεύγουν από κάθε όριο πιστευτού.
Πρέπει όμως να σημειώσω πως το 1958 έγιναν πραγματικά πυρηνικές δοκιμές στην Ανταρκτική. Επίσημα, οι εκρήξεις συνέβησαν αρκετά ψηλά στην ατμόσφαιρα. Είναι όμως ολόκληρη αυτή η αλήθεια; Μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ αν και…
Ο Φιλανδός σκηνοθέτης Timo Vuorensola και παραγωγός γνωστών παρωδιών όπως το Star Wreck, αποφάσισε να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη τα παραπάνω σενάρια, με καλοσχεδιασμένα ειδικά εφέ και ένα ευρηματικό σενάριο.
Κάπως έτσι, στην νέα του ταινία που είναι να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2011, θα δούμε το πώς οι Ναζί κατέκτησαν την Σελήνη, αναδιοργανώθηκαν στην σκοτεινή πλευρά του δορυφόρου της Γης, και ετοιμάζονται για μια νέα εισβολή το 2018!
Μάθετε περισσότερα για την νέα αυτή εκπληκτική παρωδία, στο επίσημο site της παραγωγής.
Δείτε το trailer της ταινία εδώ.
Τέλος, αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την παραφιλολογία που παντρεύει τους Ναζί με την τεχνολογία των UFOs, μπορείτε να ανατρέξετε εδώ.

0 comments:

Post a Comment

Αγαπητέ επισκέπτη, άφησε εδώ το μήνυμα σου, μα να θυμάσαι, σχόλια που δεν αρμόζουν στο ημερολόγιο θα αφεθούν στην λήθη του κυβερνοχώρου!

Copyright 2009 | Based on a FoolBlogger's template, designed by Ophelia Nicholson.
The initial design was modified by Nikolaos Koumartzis for meta-δίκτυο and Hellenic Society of Metaphysics.