Ο Λάβκραφτ Βοηθάει τους Σεισμόπληκτους στην Αϊτή

Author: Γιώργος Ιωαννίδης / Labels:


17 Φεβρουαρίου: Εντάξει, όχι ακριβώς ο ίδιος ο Λάβκραφτ, αλλά ένας σύγχρονος ζωγράφος που είναι γνωστός για τις εξαιρετικές του καλλιτεχνικές αποδόσεις σε εικόνες του λαβκραφτικού πάνθεον.
Ο Paul Carrick λοιπόν, αποφάσισε να δημοπρατήσει ένα από τα παλαιότερα σκίτσα του (βλέπε εικόνα) με θέμα την λατρεία του Κθούλου, με στόχο την συγκέντρωση ενός ποσού που θα αποδοθεί στους σεισμόπληκτους της Αϊτής!
Η είδηση είναι συγκινητική και αξιέπαινη… αν και μοιάζει ειρωνικό που η λατρεία των Σκοτεινών Θεών έρχεται να προσφέρει φως και ελπίδα σ’ ένα ταλαίπωρο έθνος.
Κατά την γνώμη μου βέβαια, η μεταφυσική της Μυθολογίας Κθούλου αν και «γκρίζα» είναι αυτογνωσιακή και μεταμορφωτική όσο και άλλες μεγάλες παραδόσεις… αλλά αυτό είναι διαφορετικό θέμα.
Αν θέλετε και εσείς να προσφέρετε τον οβολό σας στον αγώνα που γίνεται υπέρ της Αϊτής, επισκεφτείτε την προσφορά του Carrick στο E-Bay και συνδράμετε γενναία στην κθουλική του τέχνη.

0 comments:

Post a Comment

Αγαπητέ επισκέπτη, άφησε εδώ το μήνυμα σου, μα να θυμάσαι, σχόλια που δεν αρμόζουν στο ημερολόγιο θα αφεθούν στην λήθη του κυβερνοχώρου!

Copyright 2009 | Based on a FoolBlogger's template, designed by Ophelia Nicholson.
The initial design was modified by Nikolaos Koumartzis for meta-δίκτυο and Hellenic Society of Metaphysics.