Κερδίστε 1.000 Ευρώ Γράφοντας για το Φαινόμενο 2012

Author: Γιώργος Ιωαννίδης /


16 Φεβρουαρίου: Αν νομίζατε πως η εσχατολογία και η παραδοξολογία που αφορά το φαινόμενο 2012 είναι μόνο για τους εκκεντρικούς, είστε απλά λανθασμένοι! Μέχρι σήμερα, πολλά σοβαρά και έγκυρα έντυπα έχουν ασχοληθεί με το ζήτημα, μέσα από την επιστημονική αλλά κυρίως, την κοινωνιολογική σκοπιά.
Μάλιστα ένα από αυτά, το ακαδημαϊκό journal Zeitschrift fur Anomalistik, όχι απλά διοργανώνει ανοιχτό διαγωνισμό συγγραφής άρθρου πάνω στο Φ2012, αλλά και θα πληρώσει τον νικητή με το ποσό των 1.000 ευρώ!
Για να συμμετέχετε, θα πρέπει απλά να έχετε έναν αναγνωρισμένο ακαδημαϊκό τίτλο (κοινωνιολόγου, ψυχολόγου, θρησκειολόγου κ.α.), και να συντάξετε ένα κείμενο (στα αγγλικά) μεταξύ 4.000 και 8.000 λέξεων, που να συμφωνεί με τα ακαδημαϊκά στάνταρτ του περιοδικού. Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στο redaktion@anomalistik.de.
Η κατάθεση του paper μπορεί να γίνει μέχρι τις 30 Ιουνίου 2011.

Δείγμα μιας ακαδημαϊκής εργασίας πάνω στο Φ2012, μπορείτε να δείτε εδώ. Ένα paper που δημοσιεύτηκε το 2006 στο Nova Religio: The Journal of Alternative and Emergent Religions.

3 comments:

Γιώργος Ιωαννίδης said...

σχόλιο από Facebook

Sasha Non Serviat
Λεω να τους στείλω ανεπτυγμένη βερζιόν του τελευταίου editorial από το newsletter μας! Χωρίς πλάκα όμως, ένας από τους απόφοιτους του Άμστερνταμ, στο αντίστοιχο πρόγραμμα Δ. Εσωτερισμού, έχει γράψει την διπλωματική του διατριβή για το θέμα αυτό...το'χεις δει ή θες να το εντοπίσω; (στα Αγγλικά είναι)

Γιώργος Ιωαννίδης said...

Ναι το ξέρω, το είχα χρησιμοποιήσει όταν κάναμε το βιβλίο για το 2012!

Γιώργος Ιωαννίδης said...

σχόλιο από Facebook

Vasilis Scheidt
Κανονικά αυτά τα έχεις στο τσεπάκι σου Γιώργο. Όμως από όσα καταλαβαίνω, πρόκειται για μια μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς και όχι για σενάρια καταστροφής του πλανήτη, προφητείες κλπ. Όποιος κι αν το συγγράψει θα έχει πολυ ενδιαφέρον το πόρισμα του (χωρίς πλάκα, θα προτεινα τον Βέμπο, θα τους πετούσε στα μούτρα περί Ανθρωπικής Αρχής και θα τους έκανε να μην κάθονται καλά στις θ'εσεις τους... )

Post a Comment

Αγαπητέ επισκέπτη, άφησε εδώ το μήνυμα σου, μα να θυμάσαι, σχόλια που δεν αρμόζουν στο ημερολόγιο θα αφεθούν στην λήθη του κυβερνοχώρου!

Copyright 2009 | Based on a FoolBlogger's template, designed by Ophelia Nicholson.
The initial design was modified by Nikolaos Koumartzis for meta-δίκτυο and Hellenic Society of Metaphysics.