Η Άγνωστη Ιστορία της Παραψυχολογίας στην Ελλάδα

Author: Γιώργος Ιωαννίδης / Labels:

Ψυχικές Έρευνες στην Ελλάδα
Κυκλοφόρησε σήμερα το νέο βιβλίο του καλού φίλου, στενού συνεργάτη του περιοδικού mystery, και μέλος της Βρετανικής Εταιρείας Ψυχικών Ερευνών, Νικόλαου Κουμαρτζή με τίτλο Ψυχικές Έρευνες στην Ελλάδα (εκδ. ΔΙΟΝ)
Πρόκειται για ένα μοναδικό έργο στην ελληνική βιβλιογραφία που παρουσιάζει την άγνωστη ιστορία, τις έρευνες και τα πειράματα που διεξήγαγε ο Άγγελος Τανάγρας και οι υπόλοιποι Παραψυχολόγοι στην χώρα μας, στις αρχές του 20ου αιώνα.
Μαζί, θα βρείτε μοναδικές συνεντεύξεις, από διεθνούς φήμης επιστήμονες όπως τον καθηγητή John Poynton, τον καθηγητή Θεοδόση Πελεγρίνη, όπως και την τελευταία συνέντευξη του ίδιου του Άγγελου Τανάγρα!
Το βιβλίο συνοδεύεται από 75 σπάνιες φωτογραφίες από τις Ελληνικές έρευνες στον χώρο του παραφυσικού, όπως και από πειράματα στο εξωτερικό.
Να σημειωθεί τέλος πως το παρών βιβλίο είναι, η εμπλουτισμένη έκδοση του Η Ελλάδα του Παραφυσικού που κυκλοφόρησε μέσω διαδικτύου τον Οκτώβριο του 2009 σε περιορισμένα αντίτυπα (η αρχική έκδοση έχει εξαντληθεί).

0 comments:

Post a Comment

Αγαπητέ επισκέπτη, άφησε εδώ το μήνυμα σου, μα να θυμάσαι, σχόλια που δεν αρμόζουν στο ημερολόγιο θα αφεθούν στην λήθη του κυβερνοχώρου!

Copyright 2009 | Based on a FoolBlogger's template, designed by Ophelia Nicholson.
The initial design was modified by Nikolaos Koumartzis for meta-δίκτυο and Hellenic Society of Metaphysics.