Ο Χρυσός Φρύνος του Andrew Chumbley

Author: Γιώργος Ιωαννίδης / Labels:


12 Απριλίου: Μόλις έλαβα ένα ηλεκτρονικό μήνυμα από το διάσημο occult βιβλιοπωλείο Treadwells του Λονδίνου, το οποίο και με ενημερώνει για τις νέες παραλαβές βιβλίων.
Μάλιστα, πάνω πάνω στην λίστα φιγουράρει ένα ιδιαίτερα σπάνιο βιβλίο, το One: The Grimoire of the Golden Toad του Andrew Chumbley.
Δεν υπάρχει αμφιβολία πως όλα τα έργα του Chumbley αξίζουν την προσοχή μας, όσο και ένα σεβαστό ποσό καθότι η τυπογραφική δουλειά των εκδόσεων Xoanon είναι πραγματικά αξιέπαινη.
Παρόλ’ αυτά, το εν λόγω βιβλίο κοστολογείτε 2.867 ευρώ (2.500 λίρες Αγγλίας). Ποσό εξωφρενικό ακόμη και για ένα τόσο ιδιαίτερο βιβλίο.
Όσοι λοιπόν θέλετε να το αποκτήσετε δωρεάν, δεν έχετε παρά να το ανοίξετε σ’ αυτή την διεύθυνση!
Όσον αφορά το περιεχόμενο του έργου, πρόκειται για ένα μαγικό βιβλίο που κυκλοφόρησε σε 77 αριθμημένα αντίτυπα το 2000 και περιλαμβάνει μια τελετή που σχετίζεται με την μαγική χρήση των βατράχων, έτσι όπως συναντάτε στην ανατολική Αγγλία.
Κάποιοι λένε πως οι Toadmen, αυτοί δηλαδή που χρησιμοποιούν το φυλαχτό του βατράχου, οδηγούνται στην τρέλα και στον πρόωρο θάνατο. Μάλιστα, ο ξαφνικός θάνατος του Chumbley το 2004 σε ηλικία μόλις 37 ετών, ενίσχυσε αυτό τον θρύλο.
Όπως και να έχει, όλοι οι βιβλιόφιλοι του αποκρυφισμού, περιμένουμε με αγωνία ένα ακόμη αδημοσίευτο έργο αυτού του παράξενου άνδρα, το περίφημο Draconian Grimoire.
Ελπίζω μονάχα η τιμή του αυτή την φορά να είναι προσβάσιμη…

4 comments:

Γιώργος Ιωαννίδης said...

Σχόλιο από FaceBook
Panayiotis Contosfyris
Καλημέρα Γιώργο. Σε ευχαριστούμε

Γιώργος Ιωαννίδης said...

παρακαλώ :)

Γιώργος Ιωαννίδης said...

Σχόλιο από FaceBook
Sotiris Petrou
apla teleio ! tnx !

irenicus777 said...

Ευχαριστώ για το link. Τα βιβλία του Chumbley είναι όντως δυσεύρετα και υπερβολικά ακριβά. Ακόμα και τα τυφώνεια βιβλία του Grant είναι πιο φτηνά!
Για να βοηθήσω κι εγώ λίγο, όσοι θέλουν να διαβάσουν και το Azoetia, μπορούν να το βρούν εδώ:
http://www.slideshare.net/guest93c836/andrew-chumbley-azoetia

Το amazon.com το πουλάει $1000!!!

Post a Comment

Αγαπητέ επισκέπτη, άφησε εδώ το μήνυμα σου, μα να θυμάσαι, σχόλια που δεν αρμόζουν στο ημερολόγιο θα αφεθούν στην λήθη του κυβερνοχώρου!

Copyright 2009 | Based on a FoolBlogger's template, designed by Ophelia Nicholson.
The initial design was modified by Nikolaos Koumartzis for meta-δίκτυο and Hellenic Society of Metaphysics.