Ομιλία για τα Παιδιά του 1983

Author: Γιώργος Ιωαννίδης / Labels:


23 Φεβρουαρίου: Αύριο Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 7 μ.μ, είστε καλεσμένοι στο βιβλιοπωλείο Ψαράς (Φιλικής Εταιρίας 39 - Θεσσαλονίκη) για την παρουσίαση του βιβλίου του καλού μου φίλου και στενού συνεργάτη Μηνά Παπαγεωργίου, Παιδιά του 1983: Οι Έλληνες Indigo.
Πρόκειται για μια εξαιρετική δημοσιογραφική έρευνα που βασίζεται κατά κόρον σε μια αλυσίδα συνεντεύξεων από τους ανθρώπους κλειδιά που δημιούργησαν αλλά και πρόβαλαν το εν λόγο θέμα!
Εκτός από την παρουσία μου, στο πάνελ θα βρίσκεται ο κ. Παπαγεωργίου και ο συγγραφέας και πρόεδρος του Συνδέσμου Σκεπτικιστών Ελλάδας κ. Μιχάλης Καλόπουλος.
Η ομιλία μου θα επικεντρωθεί στον ψυχοκοινωνικό χαρακτήρα του φαινομένου των Παιδιών του 1983, και τις παγίδες της θεωρίας περί Indigo, ομιλία της οποίας τις σημειώσεις θα αναρτήσω εδώ αμέσως μετά το πέρας της εκδήλωσης...
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.

Update
Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ενώ ιδιαίτερη και διαφωτιστική ήταν η ομιλία του κ. Καλόπουλου που αφιερώθηκε στους περιορισμούς που θέτουν ανάλογοι μύθοι –όπως αυτοί των Indigo– στην πραγματική επιδίωξη της εξέλιξης του ανθρώπου.
Όσοι ενδιαφέρεστε να διαβάσετε τις σημειώσεις από την προσωπική μου ομιλία, μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο από εδώ.

0 comments:

Post a Comment

Αγαπητέ επισκέπτη, άφησε εδώ το μήνυμα σου, μα να θυμάσαι, σχόλια που δεν αρμόζουν στο ημερολόγιο θα αφεθούν στην λήθη του κυβερνοχώρου!

Copyright 2009 | Based on a FoolBlogger's template, designed by Ophelia Nicholson.
The initial design was modified by Nikolaos Koumartzis for meta-δίκτυο and Hellenic Society of Metaphysics.