Περιπέτειες σε Εναλλακτικούς Χρόνους

Author: Γιώργος Ιωαννίδης / Labels:


Entangled

Ο Graham Hancock είναι γνωστός για τις ριζοσπαστικές του μελέτες πάνω στον τομέα της εναλλακτικής αρχαιολογίας (Fingerprints of the Gods) αλλά και του παραφυσικού, κυρίως μέσα από εργασίες που άπτονται τις σαμανιστικές εμπειρίες (Supernatural).

Το νέο του αυτό έργο (κυκλοφορεί τον Απρίλιο του 2010), είναι μυθιστόρημα και διαβάζοντας απλά την περίληψη, καταλαβένει κανείς πως συνοψίζει μυθιστοριογραφικά, βασικά σημεία των θεωριών του συγγραφέα.

Πρόκειται για την περιπέτεια ενός εφήβου της εποχής μας ο οποίος βιώνοντας μια εξωσωματική εμπειρία περνάει σε μια παράλληλη Γη, 24 χιλιάδες χρόνια στο παρελθόν. Εκεί, με την βοήθεια των κατοίκων, θα αγωνιστεί ενάντια στις στρατιές των Illimani (Ιλλουμινάτι;) και του αρχηγού τους, του δαίμονα Sulpa ο οποίος θα προσπαθήσει να περάσει στο δικό μας σύμπαν.

Εναλλακτικές πραγματικότητες, και δεκάδες αναφορές σε υπαρκτά ιστορικά αινίγματα, γραμμένο από έναν διεθνή αναγνωρισμένο μαέστρο του παράξενου.

0 comments:

Post a Comment

Αγαπητέ επισκέπτη, άφησε εδώ το μήνυμα σου, μα να θυμάσαι, σχόλια που δεν αρμόζουν στο ημερολόγιο θα αφεθούν στην λήθη του κυβερνοχώρου!

Copyright 2009 | Based on a FoolBlogger's template, designed by Ophelia Nicholson.
The initial design was modified by Nikolaos Koumartzis for meta-δίκτυο and Hellenic Society of Metaphysics.