Παιχνίδι στα Μυστήρια της Ψυχής

Author: Γιώργος Ιωαννίδης / Labels:


OutCry
«Ο κόσμος του OutCry είναι ένα συνδυασμός παρακμής, σουρεαλισμού και steam punk αισθητικής. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τις άλογες, υποσυνείδητες, ονειρικές ακόμα και προθανάτιες εμπειρίες. Είναι ένα adventure που διαδραματίζεται στο χωρόχρονο, ένας μονόλογος πάνω στις δυνατότητες του μυαλού και στα όρια της αντίληψης του μέσου ανθρώπου».
Με τα παραπάνω λόγια οι Ρώσοι δημιουργοί του OutCry παρουσιάζουν το νέο αυτό pc game που φιλοδοξεί να κερδίσει τους λάτρες των point and click παιχνιδιών που ψάχνουν μανιωδώς να βρούνε ένα σοβαρό καινούργιο τίτλο περιπέτειας.
Βέβαια, το OutCry αν και μοιάζει να είναι ένα adventure στον δικό μας αληθινό κόσμο, είναι στην πραγματικότητα ένα παράθυρο στην ψυχή, μα δεν θέλω να πω περισσότερο… απλά παίξτε το και αφεθείτε στα μεγάλα μυστήρια του πνευματικού κόσμου και των ονείρων.
Διαβάστε περισσότερα εδώ, για την σχέση του παιχνιδιού με την παραψυχολογία και την ψυχολογία του βάθους των Φρόυντ και Γιουνγκ.
Βρείτε εδώ κριτικές για το παιχνίδι (αφορούν την έκδοση του 2008), που αν και είναι αρνητικές για το game play του, εκθειάζουν το βαθμό παραξενιάς που το ξεχωρίζει.
Τέλος, επισκεφτείτε εδώ, το επίσημο site για να το αποκτήσετε.

0 comments:

Post a Comment

Αγαπητέ επισκέπτη, άφησε εδώ το μήνυμα σου, μα να θυμάσαι, σχόλια που δεν αρμόζουν στο ημερολόγιο θα αφεθούν στην λήθη του κυβερνοχώρου!

Copyright 2009 | Based on a FoolBlogger's template, designed by Ophelia Nicholson.
The initial design was modified by Nikolaos Koumartzis for meta-δίκτυο and Hellenic Society of Metaphysics.