Η Ένατη Πύλη

Author: Γιώργος Ιωαννίδης / Labels:

11 Δεκεμβρίου: Εντόπισα σήμερα ένα εξαιρετικό site όπου μπορείς να κατεβάσεις, να τυπώσεις και να δέσεις την δική σου εκδοχή του «αυθεντικού» Νεκρονομικόν, γραμμένο στην λατινική, όπως επίσης του De Vermis Mysteriis, αλλά κυρίως του De Umbrarum Regni Novem Portis, το φανταστικό βιβλίο που υπάρχει στο μυθιστόρημα The Club Dumas του Arturo Perez-Reverte, γνωστό περισσότερο από την ταινία Η Ένατη Πύλη! Επίσης βρήκα δυο υποτιθέμενες αναπαραγωγές του βιβλίου με τις εννέα Πύλες εδώ και εδώ και ομολογώ πως σκέφτομαι να αγοράσω την μια αν και γνωρίζω ότι είναι απάτη! Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε από το γερμανικό Amazon το εξίσου «αυθεντικό» Delomelanicon!
Ακόμη, μπορείτε να βρείτε εξαιρετικά ενδιαφέρον τις παρατηρήσεις αυτού του blog.
Τέλος, διάβασα εδώ πως ο Aristide Torchia ήταν πραγματικό πρόσωπο, τυπογράφος και συγγραφέας, αλλά κανένα έργο του δεν αφορούσε την μαγεία! Αν γνωρίζετε κάτι που να επιβεβεώνει αυτή την πληροφορία, θα εκτιμούσα την βοήθεια σας.

0 comments:

Post a Comment

Αγαπητέ επισκέπτη, άφησε εδώ το μήνυμα σου, μα να θυμάσαι, σχόλια που δεν αρμόζουν στο ημερολόγιο θα αφεθούν στην λήθη του κυβερνοχώρου!

Copyright 2009 | Based on a FoolBlogger's template, designed by Ophelia Nicholson.
The initial design was modified by Nikolaos Koumartzis for meta-δίκτυο and Hellenic Society of Metaphysics.