Δυο Σπάνια Αποκρυφιστικά Βιβλία προς Πώληση

Author: Γιώργος Ιωαννίδης / Labels:


19 Σεπτεμβρίου: Δυο από τα σημαντικότερα και πιο δυσεύρετα βιβλία του σύγχρονου αποκρυφισμού, το The Azoetia: A Grimoire of the Sabbatic Craft του Andrew D. Chumbley και το Viridarium Umbris: The Pleasure Garden of Shadow, του Daniel A. Schulke, πωλούνται σε ειδική τιμή έκπληξη!
Απευθείας από την occult βιβλιοθήκη ενός καλού φίλου από τη Νότια Ελλάδα, δυο τόμοι που ο καθένας έχει συνδράμει σημαντικά στην μαγική σκηνή του Sabbatic Witchraft, προσφέρονται στην τιμή των 350 ευρώ ο καθένας (η τιμή δεν περιλαμβάνει τα έξοδα αποστολής), ποσό ιδιαίτερα χαμηλό, αν το συγκρίνει κανείς με το τετραψήφιο αριθμό που κοστολογούνται σήμερα τα ίδια βιβλία, σε amazon και e-bay!
Αν ενδιαφέρεστε λοιπόν να αποκτήσετε τα δυο αυτά έργα (σκληρόδετα και σε άριστη κατάσταση, δίχως σημείωσης ή τσακίσματα στις σελίδες) ή έστω ένα από τα δυο, απευθυνθείτε στην διεύθυνση: dewdrops1833@hotmail.com.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο και την σημασία του Azoetia, δείτε εδώ και εδώ. Ενώ για το βιβλίο του Schulke, ανατρέξτε εδώ.
Δυο κλασσικά έργα του αποκρυφισμού σε μια μοναδική τιμή!

4 comments:

konion said...

Εἶναι πράγματι σημαντικὰ ἢ ἁπλῶς δυσεύρετα;
Οἱ ἐκδόσεις ΧΟΑΝΟΝ ἔχουν γενικῶς πανάκριβα βιβλία καὶ πάντα σὲ λίγα ἀντίτυπα.

Πἀντως ὁ ἀνθρωπος τὰ δίνει σὲ καλὴ τιμή.

Γιώργος Ιωαννίδης said...

Ασφαλώς και είναι σημαντικά, τουλάχιστον γι' αυτούς που ασχολούνται με το θέμα!

konion said...

Εὐχαριστῶ γιὰ τὴν ἀπάντηση. Πρέπει νὰ δηλώσω ὅτι τὸ βιβλίο, τοὐλάχιστον γιὰ μένα, εἶναι ἀπὸ μόνο του μία ἀξία, διότι εἶναι ὑλικό, καὶ ἡ πρόσβασις γίνεται χωρὶς περίπλοκα βοηθήματα ἐπιπλέον κρατᾶ καὶ σὲ βᾶθος χρόνου λόγω κατασκευῆς.
Καλὴ ἡ ἠλεκτρονικὴ ἔκδοσις ἑνὸς βιβλίου, ἀλλὰ δὲν ὑπάρχει ἀμεσότης, διότι χρειάζεται περίπλοκα βοηθήματα π.χ. ἠλεκτρονικοὺς ὑπολογιστὲς καὶ κατάλληλα προγράμματα.

Γιώργος Ιωαννίδης said...

Θα συμφωνήσω, προσθέτοντας και την έξαψη των αισθήσεων που προσφέρει το καλής ποιότητας χαρτί, η μυρωδιά, ο ήχος των σελίδων που χαϊδεύουν τα δάχτυλα... δεν είναι τυχαίο που υπάρχει ο όρος Βιβλιοφιλία!

Post a Comment

Αγαπητέ επισκέπτη, άφησε εδώ το μήνυμα σου, μα να θυμάσαι, σχόλια που δεν αρμόζουν στο ημερολόγιο θα αφεθούν στην λήθη του κυβερνοχώρου!

Copyright 2009 | Based on a FoolBlogger's template, designed by Ophelia Nicholson.
The initial design was modified by Nikolaos Koumartzis for meta-δίκτυο and Hellenic Society of Metaphysics.