Ενυδρία: Ένα Ελληνικό Dark Fantasy Μυθιστόρημα

Author: Γιώργος Ιωαννίδης / Labels:


16 Μαρτίου: Και μετά από πολλές καθυστερήσεις που δεν μας πτόησαν, αλλά αντίθετα ενίσχυσαν την δίψα μας, κυκλοφόρησε (επιτέλους) το πρώτο ολοκληρωμένο μυθιστόρημα της Βάγιας Ψευτάκη!
Η διανομή του βιβλίου έχει ξεκινήσει εδώ και μια βδομάδα, και σύντομα θα βρίσκετε σε όλα τα βιβλιοπωλεία της χώρας! Όπου λοιπόν συναντήσετε απορημένα πρόσωπα και βιτρίνες με άδειο χώρο, μην διστάσετε να τους ενημερώσετε για την κυκλοφορία του, και να ζητήσετε το δικό σας αντίτυπο...
Η Ενυδρία είναι μια ιδιότυπη περιπέτεια φαντασίας (dark fantasy) σε δυο κόσμους. Ένα σουρεαλιστικό ταξίδι από τον χαμένο ερωτισμό της καθημερινότητας, σ' έναν εσωτερικό κόσμο ατελείωτης φαντασίας και περιπλάνησης.
Από την Ελλάδα του σήμερα στην παράδοξη Ενυδρία, ο αναγνώστης ακολουθεί την υπαρξιακή αναζήτηση για την επανένωση των αντιθέτων μιας ψυχής που, δίχως ταυτότητα, φύλο ή όνομα, χάθηκε ανάμεσα στις επιθυμίες και τους κανόνες...
Το μυθιστόρημα της Ενυδρίας, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ars Nocturna σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία της χώρας.

0 comments:

Post a Comment

Αγαπητέ επισκέπτη, άφησε εδώ το μήνυμα σου, μα να θυμάσαι, σχόλια που δεν αρμόζουν στο ημερολόγιο θα αφεθούν στην λήθη του κυβερνοχώρου!

Copyright 2009 | Based on a FoolBlogger's template, designed by Ophelia Nicholson.
The initial design was modified by Nikolaos Koumartzis for meta-δίκτυο and Hellenic Society of Metaphysics.