Τι Αλήθεια θα γίνει το 2012; Ένα νέο βιβλίο Απαντάει Υπεύθυνα!

Author: Γιώργος Ιωαννίδης / Labels:

2012
Τι Αλήθεια θα Γίνει;
Η υπόθεση 2012 έμοιαζε κάποτε με αστείο. Καθώς ζυγώνει ο καιρός όμως, όλο και περισσότεροι στρέφονται στην φιλολογία που το πλαισιώνει προσπαθώντας να καταλάβουν αν όλα αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια οδεύουν τον πλανήτη και την ανθρωπότητα σε ένα μεγαλειώδης τέλος ή μια μεγαλοπρεπής αρχή.
Το φαινόμενο 2012 είναι εξαιρετικά πολύπλοκο για να αναλυθεί μέσα σε λίγες γραμμές, γι’ αυτό και χρειάστηκε να γράψουμε ένα ολόκληρο βιβλίο, μια συλλογική εργασία που συμμετείχαν πολλοί συνεργάτες των εκδόσεων Αρχέτυπο με ένα και μοναδικό στόχο, την ψύχραιμη προσέγγιση για ένα θέμα στο οποίο έχουν ειπωθεί πολλά περισσότερα από όσα είναι να συμβούνε!
Τι πρόκειται να γίνει λοιπόν το 2012; Η αλήθεια βρίσκεται στις σελίδες του νέου μας βιβλίου…
Στα περιεχόμενα του, θα βρείτε αναλυτικά κεφάλαια για το τι πραγματικά συμβαίνει με το ημερολόγιο των Μάγια, για το τι προέβλεψε ο Νοστράδαμος, πως συνδέονται οι Τέκτονες με το 2012, αλλά θα διαβάσετε και τις προφητείες που θέλουν τον Ιησού να επιστρέφει σε λίγα χρόνια!
Τι απαντάει η επιστήμη στην όλη φιλολογία περί 2012; Τι σχολιάζουν κορυφαίοι εκπρόσωποι του πνεύματος; Τι ακριβώς είναι η Αιωνική, το Σημείο Ω και ποια η επερχόμενη νέα γενιά των ανθρώπων;
Όλα αυτά, και πολλά περισσότερα βρίσκουν τις απαντήσεις τους στο νέο αυτό συλλογικό βιβλίο του οποίου είχα την χαρά και την τιμή να συντονίσω!
Εκτός από εμένα γράφουν οι: Θωμάς Μαστακούρης, Βίκυ Χρυσού, Φίλιπος Αϊβάζης, Σάσσα Τσέϊτοου, Αλέξανδρος Γιαννακός, Κώστας Μαυραγάνης, Νικήτας Κόραλης και Κωνσταντίνος Βαλαωρίτης.

6 comments:

Anonymous said...

Kostas Dalipis
Εχει σχεσει με το προγραμμα Ενωχ?

Γιώργος Ιωαννίδης said...

Ασφαλώς! Υπάρχει και σχετικο κεφάλαιο...

Anonymous said...

Kostas Dalipis
Δηλαδη, μεσω ολα αυτα 2012, Κριση... θα προηθησουν ΝWO και θα μας φερουν τον Αντιχριστο?
Ο πλανητης Χ 'η Nibirou που κολαει ομως?

Γιώργος Ιωαννίδης said...

Αχμ… θίγεις πολλά διαφορετικά θέματα – νομίζω όμως πως αν ρίξεις μια ματιά στο βιβλίο θα καταλάβεις πως και αν συνδέονται πραγματικά μεταξύ τους!

Anonymous said...

Giati na pistepsoume oti auta pou grafete ine ali8eia?

Γιώργος Ιωαννίδης said...

Ο χρόνος θα δείξει αν η προσέγγιση και οι ερμηνείες μας θα δικαιωθούν. Μέχρι τότε, μπορείς να κρίνεις μόνος σου...

Post a Comment

Αγαπητέ επισκέπτη, άφησε εδώ το μήνυμα σου, μα να θυμάσαι, σχόλια που δεν αρμόζουν στο ημερολόγιο θα αφεθούν στην λήθη του κυβερνοχώρου!

Copyright 2009 | Based on a FoolBlogger's template, designed by Ophelia Nicholson.
The initial design was modified by Nikolaos Koumartzis for meta-δίκτυο and Hellenic Society of Metaphysics.