Μαζί στο Μυστήριο και το 2010

Author: Γιώργος Ιωαννίδης / Labels:


17 Ιανουαρίου: Και καθώς διανύουμε την δεύτερη βδομάδα του νέου έτους, όπως όλοι, κοιτάζω πίσω την χρονιά που αφήσαμε, διερευνητικά, για να ανακαλύψω στις στατιστικές –όσον αφορά τουλάχιστον το παρών blog– μια ευχάριστη έκπληξη!
Από τις 16 Σεπτεμβρίου 2009 που το προσωπικό μου ημερολόγιο απέκτησε την νέα, παρούσα μορφή του, και μέχρι σήμερα, το έχουν επισκεφθεί 5.593 άτομα!!
Σας ευχαριστώ όλους θερμά για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας! Θέλω να είστε βέβαιοι πως και την νέα χρονιά οι σελίδες αυτού του ιστότοπου θα γεμίσουν με ακόμη περισσότερο υλικό από τον κόσμο της εσωτερικής αναζήτησης, της μαγείας, την εναλλακτικής σκέψης και του παράξενου.
Join me in this journey to the realms of gnosis

2 comments:

Νικόλαος Κουμαρτζής said...

Σε διαβάζουν Γιώργο γιατί ασχολείσαι με μεράκι και διαδικτυακή ανιδιοτέλεια. Αυτό και μόνο σε ξεχωρίζει, σε ποιότητα και όγκο αξιόλογου προσφερόμενου έργου. Το έχει ανάγκη η ελληνική εναλλακτική έρευνα και δυστυχώς ανήκεις στις εξαιρέσεις, όχι στον κανόνα...

Γιώργος Ιωαννίδης said...

Νίκο μου σ’ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, πόσο δε για την πολύτιμη συνεισφορά σου στην υλοποίηση των ιστοσελίδων μου αλλά και στην πνευματική υποστήριξη που μου παρέχεις καθημερινά!
Μακάρι φίλε να είχα περισσότερο χρόνο να υλοποιήσω ακόμη πιο πολλά project που έχω στο μυαλό, αλλά enough με το μουρμούρισμα, ώρα για έργα ;)

Post a Comment

Αγαπητέ επισκέπτη, άφησε εδώ το μήνυμα σου, μα να θυμάσαι, σχόλια που δεν αρμόζουν στο ημερολόγιο θα αφεθούν στην λήθη του κυβερνοχώρου!

Copyright 2009 | Based on a FoolBlogger's template, designed by Ophelia Nicholson.
The initial design was modified by Nikolaos Koumartzis for meta-δίκτυο and Hellenic Society of Metaphysics.