Αινίγματα της Συγχρονικότητας και το Μεταμορφωτικό Φαινόμενο 11:11

Author: Γιώργος Ιωαννίδης / Labels:


19 Ιανουαρίου: Στο μανιφέστο του ψυχοναύτη είναι γραμμένο με άσβηστα γράμματα η πίστη πως δεν υπάρχουν συμπτώσεις – ή πως κανένα γεγονός δεν στερείτε νοήματος.
Δεν είναι περίεργο λοιπόν που όλοι οι ακόλουθοι αυτής της ιδεολογίας σήμερα έχουν τα βιβλία του Καρλ Γιούνγκ σε περίοπτη θέση στην βιβλιοθήκη τους. Η αιτία; Μια μικρή μελέτη γραμμένη το 1952 με σκοπό την εξήγηση ενός παράξενου φαινομένου που ο ίδιος ο Ελβετός ψυχαναλυτής είχε παρατηρήσει καθόλη την κλινική του εμπειρία.
Ο τίτλος του είναι Synchronicity: An Acausal Connecting Principle και μπορείτε να το βρείτε και στα ελληνικά από τις εκδόσεις Ιάμβλιχος.
Τι είναι όμως η Συγχρονικότητα και γιατί θα πρέπει να μας απασχολήσει εδώ;
Well… γύρω από αυτό το θέμα έχουν γραφτεί πολλά φαιδρά, συνοπτικά όμως η Συγχρονικότητα είναι μια έκφραση της αποφένιας. Μια επεξηγηματική αρχή που εξηγεί συμπτώσεις που έχουν νόημα, όπως –και αυτό είναι κλασσικό παράδειγμα– το να πετάει ένα σκαθάρι μέσα σε ένα δωμάτιο ενώ ένας ασθενής περιγράφει πως στο όνειρο που μόλις είχε δει, υπήρχε ένας σκαραβαίος.
Ο σκαραβαίος είναι Αιγυπτιακό σύμβολο αναγέννησης. Συνεπώς, η ευοίωνη στιγμή του πετάγματος του σκαραβαίου υποδηλώνει ότι το υπερβατικό νόημα τόσο του σκαραβαίου στο όνειρο, όσο και του εντόμου μέσα στο δωμάτιο ήταν στην πραγματικότητα η ανάγκη του ασθενή να απελευθερωθεί από τον υπερβολικό ορθολογισμό του!
Η ιδέα της Συγχρονικότητας με λίγα λόγια, είναι ότι υπάρχει μια αναιτιώδης (acausal) αρχή που συνδέει γεγονότα που έχουν παρόμοια σημασία ανάλογα με τη χρονική σύμπτωση τους και όχι με τη ακολουθιακή σειρά που εμφανίστηκαν. Πρόκειται δηλαδή για ένα συγχρονισμό μεταξύ του νου και του φαινόμενου κόσμου που αντιλαμβανόμαστε…
Πόσο συχνά όμως συμβαίνει αυτό το φαινόμενο; Αρκετά συχνά – μάλιστα όσο περισσότερο δεκτικό γίνεται ένα άτομο στην τροφοδότηση πληροφοριών από το περιβάλλον, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες φαινομένων Συγχρονικότητας.
Μήπως όμως προαπαιτείτε από το άτομο να βρίσκεται σε ένα υψηλό επίπεδο επίγνωσης; Ασφαλώς! Μερικές φορές όμως, το ίδιο το περιβάλλον σε οδηγεί εκεί. Πως; Μέσα από κωδικοποιημένα μηνύματα. Ας δούμε ένα από αυτά – 11:11. Μα πρόκειται για δυο απλούς αριθμούς θα μου πείτε τώρα. Γελιέστε…
Στις 11 Ιανουαρίου 1992, περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, συμφώνησαν την ίδια ώρα της ημέρας εκείνης να στρέψουν την προσοχή τους σε μια από τις 11 Πύλες, και δια μέσου χορού και ειδικών κινήσεων, να την ξεκλειδώσουν.
Το πείραμα επαναλήφθηκε ξανά το 1993, το 1997 και το 1999, ενεργοποιώντας την Δεύτερη, Τρίτη και Τέταρτη Πύλη. Το τι ακριβώς είναι αυτές οι πύλες δεν το γνωρίζω, περιγράφονται όμως σαν περάσματα μιας σταδιακής πορείας που είναι να γεφυρώσει στην ψυχή του ασκούμενου, την διπολικότητα και την μοναδικότητα.
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η συγγραφέας από την Νότια Αμερική, Solara. Εμείς πρέπει να την πιστέψουμε; Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, δοκιμάστε τους εαυτούς σας διαβάζοντας το βιβλίο της 11:11: Inside the Doorway (εκδ. Star Borne Unlimited).
Αν πάλι είστε περισσότερο σκεπτικιστές, δοκιμάστε ένα άλλο σύγγραμμα: The Search for 11:11 με την υπογραφή του George Mathieu Barnard. Ποια είναι η θέση του; Well… ο Barnard ισχυρίζεται πως στον πλανήτη μας υπάρχουν αυτή την στιγμή 1.111 αιθερικά πλάσματα που σαν Φύλακες Άγγελοι εργάζονται για το καλό της ανθρωπότητας.
Αυτοί δε οι Midwayers προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί μας κάθε φορά που κάτι στην ζωή μας δεν πάει καλά. Πως το καταφέρνουν αυτό; Μέσα από σημάδια τύπου 11:11. Να ξανά αυτοί οι αριθμοί! Τι μπορεί να σημαίνουν;
Σας έχει συμβεί ποτέ να ετοιμάζεστε να πάρετε μια σημαντική υπόθεση και εκείνη την στιγμή τυχαία (;) να βλέπετε πως η ώρα είναι 11:11; Σας έχει συμβεί να ξυπνάτε και να βρίσκετε το ρολόι σας στην ίδια θέση 11:11;
Δεν ξέρω ακριβώς πως/ποιος ξεκίνησε αυτό τον συσχετισμό, αλλά σήμερα υπάρχουν δεκάδες συγγραφείς (και απλοί άνθρωποι) που επιδίδονται σ’ ένα ξέφρενο κυνηγητό αυτής της ακολουθίας των αριθμών.
Ας δούμε τώρα μερικές «περίεργες» ημερομηνίες: το τοίχος του Βερολίνου έπεσε στις 11/11/89 (= 111). Η 11η Σεπτεμβρίου είναι η 254η ημέρα του έτους (όπου 2+5+4= 11) ενώ υπολείπονται ακόμη 111 ημέρες για το πλήρωμα του έτους. Η πτώση των Δίδυμων Πύργων έγινε την 11η Σεπτεμβρίου, δηλαδή 1+1+9= 11 – επίσης οι Πύργοι έμοιαζαν σαν ένα γιγάντιο 11!
Ανοίξτε όμως και το αντίτυπο της Αποκάλυψης που έχετε σπίτι σας: Πηγαίνετε στο χωρίο 11:11 και διαβάστε αυτό το πολύ θετικό μήνυμα: «… ζωογόνα πνοή από το Θεό μπήκε μέσα τους και εκείνοι, στάθηκαν και πάλι στα πόδια τους».
Μοιάζει συμπτωματικό (!) όμως πολλοί υποστηρίζουν σήμερα πως το 11:11 είναι ένα σημείο αφύπνισης, μια νοηματική τυχαιότητα που συμβάλει καθοριστικά στην πνευματική εξέλιξη του ατόμου που την παρατηρεί.
Κάποιοι, όπως ο Barnard πιστεύουν πως εξωδιαστατικά όντα μας μιλάνε μέσα από τέτοιες «συμπτώσεις». Κάποιοι άλλοι έχουν ιδρύσει δικό τους περιοδικό (με τίτλο 11:11) αρθρογραφώντας για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί ο σύγχρονος άνθρωπος να μεταμορφωθεί μέσα από το φαινόμενο 11:11. Μερικοί πάλι πιστεύουν πως στις 11/11/2011 θα μας αποκαλυφτεί το τι ακριβώς θα πρέπει να κάνουμε για να ενεργοποιήσουμε το συνειδησιακό άλμα που είναι να συμβεί το 2012.
Ενώ τέλος, ερευνητές όπως οι συγγραφείς του βιβλίου 11:11 the Time Prompt Phenomenon, Larry Flaxman και Marie D. Jones, θεωρούν πως όλα αυτά είναι απλά μια επιτηδευμένη συσχέτιση γεγονότων και νοημάτων.
Ποια είναι όμως η δική μου γνώμη, θα αναρωτιέστε ίσως τώρα;
Πέρασα δυο μήνες προτού γράψω αυτό το κείμενο, παρατηρώντας το περιβάλλον μου και είναι αλήθεια πως διέκρινα παντού αριθμολογικά ζευγάρια (11:11, 22:22, 03:33 κ.ο.κ.) ακριβώς τις στιγμές που έπρεπε να κάνω μια σημαντική επιλογή. Μήπως το σύμπαν μας μιλάει μέσα από κωδικοποιημένους αριθμούς; Ή η ενδοψυχική μας τάση για συμμετρία τακτοποιεί τα ασύνδετα;
Ο ψυχολόγος μέσα μου κλείνει προς το τελευταίο – αλλά ο ψυχοναύτης καταλαβαίνει πως αυτό το ερώτημα δεν έχει πραγματική αξία!
Σημασία έχει πως η παρατήρηση του 11:11 μπορεί να ωφελήσει την συνείδηση που ζητά σημάδια, αρκεί να ερμηνεύσει το μήνυμα σαν μια ευκαιρία για αυτοπαρατήρηση και στοχασμό. Δεν είναι λάθος λοιπόν να «παίζουμε» με τις πιθανότητες – άλλωστε, αν είμαστε πολύ τυχεροί μπορεί και να εντοπίσουμε μέσα σ’ όλα αυτά την Παγκόσμια Συνείδηση… αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα!
Κλείνοντας, θα σας παραδώσω μια άσκηση που είναι κοντά στην φιλοσοφία των όσων έγραψα παραπάνω: για τον επόμενο μήνα, κάθε φορά που θα συναντάτε ένα καινούργιο άτομο που με κάποιο τρόπο θα σχετίζεται με τον αριθμό 11, ζητήστε του την επαγγελματική του κάρτα. Έπειτα συγκεντρώστε τα ονόματα από όλες τις κάρτες και κυκλώστε το πρώτο και το τελευταίο γράμμα σε κάθε όνομα. Στην συνέχεια αναγραμματίστε και θα σας παρουσιαστεί ένα πολύ ενδιαφέρον και αυστηρά προσωπικό μήνυμα! Καλό κυνήγι…

Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στο Φαινόμενο 11:11 αναζητήστε και το ειδικό αφιέρωμα στο mystery τεύχος 76 (Νοέμβριος 2011)

60 comments:

Anonymous said...

den mou ekane kalo auto to post.ka8e ligo kai ligaki koitaw to roloi :/

Γιώργος Ιωαννίδης said...

Εγώ το κάνω αυτό τους τελευταίους μήνες! Είναι σαν άσκηση όμως, κάτι σαν reality check! Έτσι κάθε φορά που αντιλαμβάνομαι μια ακολουθία στην ώρα, ενώ ετοιμάζομαι να λάβω μια απόφαση, χαλαρώνω και σκέφτομαι πιο σοβαρά αυτό που είναι να επιλέξω.

Anonymous said...

Κάποτε ένας φίλος μου είχε εξομολογηθεί ότι είχε ξυπνήσει αρκετές φορές το βράδυ χωρίς συγκεκριμένο λόγο.Η ώρα ήταν 03:33!
Δεν έδωσα σημασία γιατί το θεώρησα τυχαίο.Η πλάκα είναι ότι τα επόμενα βράδια ξύπνησα αρκετές φορές την νύχτα στις 03:33!Πιστεύω ότι υποσυνείδητα έψαχνα την σύμπτωση!

Γιώργος Ιωαννίδης said...

Μου έχει συμβεί πολλές φορές αυτό ακριβώς! Κάποιοι λένε πως είναι η ώρα του Διαβόλου! Αλλά θα συμφωνήσω με την ερμηνεία σου

Anonymous said...

Εδω και 1-2 βδομαδες βλεπω συχνα το 11.11 και οντως αυτο το καιρο εχω παρει καποιες αποφασεις πολλη σημαντικες για εμενα και νομιζω οτι σε καποιες εχω πραξει ορθα.....
Δεν ξερω αν εχω αναπτυχθει πνευματικα, ισως συνειδησιακα με τα μυνηματα(11.11) παντως μ'αρεσει.
Στην ασκηση τι εννοειτε με τη ''επαγγελματικη του καρτα''??? (tarzanikos@hotmail.com)

Γιώργος Ιωαννίδης said...

business card – οι κάρτες που γράφουν τα στοιχεία μας, επάγγελμα, τηλ. κτλ. Είναι μια άσκηση που «δανείστηκα» από ένα επεισόδιο του Fringe! Πολύ ενδιαφέρον πειραματάκι για τους λάτρεις της αποφένειας…

Anonymous said...

Εδώ και πολλά χρόνια βιώνω το φαινόμενο 11:11 σχεδόν σε καθημερινή βάση...γι'αυτό και δε μου κάνει πια αίσθηση. Όταν αποφάσισα να ερευνήσω το ζήτημα ψάχνοντας στο διαδίκτυο, προς έκπληξή μου ανακάλυψα ότι υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που βιώνουν το ίδιο φαινόμενο. Πιστεύω ότι πολλές ερμηνείες μπορούν να δοθούν. Αναμφισβήτητα, όμως, δεν πρόκειται ούτε για σύμπτωση ούτε για τυχαίο γεγονός. Οι άνθρωποι που βιώνουν αυτό το φαινόμενο είναι ίσως εξελιγμένες ψυχές, άτομα διαισθητικά, δέκτες μηνυμάτων από αόρατες οντότητες και αγγέλους. Στόχος αυτής της εμπειρίας είναι η ώθηση του ατόμου στην ενασχόληση με την πνευματικότητα και τη μεταφυσική, με λίγα λόγια η "αφύπνισή" του! Επίσης, η ενθάρρυνση του ατόμου και η διαβεβαίωση ότι όλα θα πάνε καλά...πρόκειται εν ολίγοις για ένα ελπιδοφόρο μήνυμα....

Anonymous said...

edw kai arketo kairo sxedon se kathhmerinh bash oti kai na kanw oso apasxolimenh na eimai me kati thn stigmh pou tha sikwsw to kefalh mou na dw ti wra einai....einai panda 11:11 sthn arxh den edwsa shmasia kai epeisa ton eauto mou pws apla mou eixe ginei synhtheia...to fainomeno synexise omws kai gia plaka mphka shmera sto google patondas 11:11 peftondas etsi se polla site sxetika me auto exw trelathei ena rigos diaperase thn plath mou kati tetoies stigmes mono h symptosh den mporei pernaei apo to myalo sou..

Anonymous said...

einai apisteusto. Auto to fainomaneo to viwnw edw kai 7 xronia.Den iksera oti kai alloi anthrwpoi to exoun proseksei. Tuxaia? epesa sto sugekrimeno site kai anatrixiasa. Pantws enw stin arxi to eixa gia kako eida oti telika apla me kathodogei h moy deixnei an kati prokeite na ginei eite kalo eite kako. Polu periergo... exw meinei anabdh...Nomiza oti apla itan paixnidi tou dikou mou mualoy.

11;11 said...

Vasika to 11:11 exei katantisei routina.Kata tin proswpiki mou apopsi to 11:11 ekson apo simantikos arithmos-simadi einai kai i sfragida tou na kratiomaste se egrigorsi gia kapio logo.Pios logos einai aftos? hmmmmm akoustike oti apo ton maio tou 2010 kai meta tha iparksei isroi apo ta anotera epipeda katanoisis kai pragmatikotitas.Min ksexnate oti vriskomaste sto simpan tis mazas ekei opou ola ekdilononte teleftaia.Ean voutiksoume ligo perisotero to xeri mas mesa stis piles tou anekdilotou isos na fanoume ligo grafikoi.I metalaksi sto dna mas tha ginei me ton fysiko tropo alla afti ti fora tha kanei ekriksi.11:11=Skandali energopoiisis twn psuxikwn dunamewn kai tis sumpantikis katanoisis kai tote isos na katalavoume oti oloi eimaste mia dynami eniea kai anapospasti.

Anonymous said...

kai ego to eixa pathei auto ena diastima epi 3 mines..kai oxi mono to 11:11 alla sinexos ola ta zeugaria arithmon alla eidika to 00:00..auto den ipirxe bradia pou na min to eblepa kai eixa tromaksei..akoma blepo omos zeugaria arithmon alla den eimai sigouri kathe pote gt den dino pleon tosi simasia...alla me auta pou diabasa tora tha prospatho na doso perissotero simasia...

Xristos_M. said...

Εδω και χρονια "ζω" μ'αυτο.Δεν ξερω πως εξηγειται.....

Anonymous said...

Έχω μείνει κι εγώ άναυδη ανακαλύπτοντας τελείως τυχαία μόλις σήμερα, μετά απο πάνω απο 10 χρόνια που βιώνω κι εγώ αυτή την ''σύμπτωση'', ότι δεν είμαι η μόνη! Τρομαξα πολύ,πρέπει να πω, βλέποντας οτι δεν ειναι μια δική μου νεύρωση ή δεισιδαιμονια όπως θεωρούσα... Δεν το είχα συζητησει ποτέ με κανέναν, και είχα αποφασίσει να το αγνοώ εδώ και κάμποσο καιρό... Δεν είχα ιδέα οτι υπάρχουν τοσοι άνθρωποι σε ολον τον κόσμο που βιώνουν αυτή την εμπειρία και οτι υπάρχει ολη αυτη η φιλολογία σχετικά.Όπως λέει παραπάνω και ο Anonymous στις 12 June 2010, εχω κι εγω την ιδια σχέση με τα ζευγάρια αριθμών, αλλα το 11:11 κατέχει εξέχουσα θέση στη δική μου ζωή.Ενα πραγμα θα ειχα να προτεινω που μαλλον δεν ειναι και τοσο εφικτό: αν μπορουσαμε ολοι εμεις που μοιραζόμαστε αυτή την εμπειρια να συναντιόμασταν κάπως ή με κάποιο τρόπο τελοσπάντων να μπορούσαμε να προσδιορισουμε τα κοινά μας στοιχεία, όπως ηλικιες, επαγγέλματα, παιδική ηλικία, ενδιαφέροντα,τραυματικά ή άλλα έντονα βιώματα,κτλ., μήπως και βρίσκαμε κάπου μια άκρη...!

Anonymous said...

Paidia, ime mia kopela 24 eton apo Kypro, to 11:11 to vlepo edo kai kapoia xronia. Pote den dierotihika ti kai giati, to theorousa simptosi, alla kathe mera i idia istoria! To epsa3a kai to psaxno, den xero ti mou simveni alla oso to psaxno toso pio poly mperdevomai :(

Γιώργος Ιωαννίδης said...

Είναι μια χρονική στιγμή που αποκτάει νόημα καθώς η ανθρώπινη ψυχολογία έχει έμφυτη τάση προς την συμμετρία και την τάξη. Χρησιμοποίησε αυτή την στιγμή σαν ευκαιρία επίγνωσης – κάθε φορά δλδ που αντιλαμβάνεσαι το 11:11, σκέψου ποια είσαι και τι είναι αυτό που θέλεις, και ακολούθησε την βαθύτερη φωνή της συνείδησης σου.

Anonymous said...

otan les apo ka9e onoma..??? mikro kai epi9eto?

Γιώργος Ιωαννίδης said...

Πειραματίσου ελεύθερα! Δεν υπάρχουν κανόνες εδώ – ο σκοπός είναι απλά να βρεις/ αντιληφθείς /σου παρουσιαστεί το νόημα!

Γιώργος Ιωαννίδης said...

Εντόπισα σήμερα μια σελίδα που είναι αφιερωμένη στο ίδιο φαινόμενο, μόνο που αλλάζουν οι αριθμοί, και έτσι, αντί για 11:11, έχουμε την ακολουθία 222...
http://222mystery.com/

Anonymous said...

Kalispera...vlepw k ksipnaw sixna vlepwntas autes tis "akolouthies" kiriws stis 1:11,3:33 h stis 11:11....klp...gia arketo kairo..malista ta vradia den mporw na koimithw k exw tin aisthisi oti o xronos kulaei k pio arga....les k eimai allou...mou ekane entypwsi k auto mou sinevi k simera.Den kserw an einai tyxaio i an exei sxesi me ton diadolo(to xa akousei k egw oson afora 3:33)alla sigoura kati ginetai ekeini tin stigmi....poli tha ithela na mathw..einai san na min eimai moni mou,san kati kapoios na prospathei na me ksipnisei apo lithargo....den kserw.To mono sigouro einai oti den eimai moni mou opws nomiza...

Anonymous said...

Όταν ξεκίνησε να συμβαίνει αυτό και σ'εμένα,στην αρχή νόμιζα πως ήταν απλώς μια σύμπτωση,ένα παιχνίδι του μυαλού μου,μια απλή ματιά στο ρολόι που απλά τύχαινε να συμβαίνει την ίδια στιγμή κάθε πρωί και κάθε βράδυ..Όσο λοιπόν το αγνοούσα τόσο πιο επίμονο άρχισε να γίνεται!Σαν να ήθελε να με κάνει να του δώσω σημασία!Και τότε κατάλαβα πως και άλλοι άνθρωποι,σαν εμένα βίωναν αυτό το φαινόμενο!Δεν είναι τυχαίο..Πιστεύω πως υπάρχει για να αφυπνίσει το μυαλό μας,να συντονίσει τη σκέψη μας,να μας καθοδηγεί!Ο άνθρωπος είναι από τη φύση του ένα πολύ φωτεινό πλάσμα,που όμως χρειάζεται καθοδήγηση για να μπορέσει να βρει το δρόμο του..Όλοι μας έχουμε τη δύναμη μέσα μας και το 1111 υπάρχει για να μας κρατάει δυνατούς,αφού ξέρεις πια ότι στη μάχη της ζωής δεν είσαι μόνος.

Anonymous said...

βασικά μου τυχαίνει αυτό τα τελευταία 3 χρόνια δεν μου τυχαίνει συχνά δηλαδή καθημερινά αλλά μου προκαλεί εντύπωση το γεγονός. πρώτη φορά το έψαξα στο διαδίκτυο μετά από συζήτηση που είχα με ενα φίλο που τυγχάνει να βιώνει το ίδιο περιστατικό. προσωπικά πιστεύω οτι τυγχάνει σ αυτούς που δεν αναπαύονται μπροστα στο παράλογο και δήθεν δημοκρατικό σύστημα που βιώνουμε σαν σύγχρονη πολιτισμοί αλλα είμαστε σε επαγρύπνηση για την αναζήτηση του πραγματικού νοήματος της ζωής για την οποια πιστεύω οτι το νόημα της ζωής ειναι μεσα απο την δοκιμασία να κερδίσουμε την αιωνιότητα
με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο το ακόλουθο βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=MnB8znYCWtw για το οποίο πιστεύω καθόλου τυχαία οσα αναφέρει τα γνώριζα αλλα ποτε δεν το συνδεσα με το 11:11 μέχρι βέβαια σήμερα μετα το βιντεο

Anonymous said...

Είπα να γράψω κι εγώ εδώ σήμερα 11/11 στις 11:11 (όπως γράφει το ρολόι μου τουλάχιστον) έτσι για το καλό.. :-P

Anonymous said...

paidia simvainei kai se mena to idio tous teleytaious mines polles fores tn mera kai me polla noumera.....2:22 3:33 5:55 kai ta loipa...to eipa se mia fili kai mou esteile to site sas kai to diavasa...ekeini tn stigmi pu simvainei tha prepei n kanw kati..???

Γιώργος Ιωαννίδης said...

Θα πρότεινα εκείνη την στιγμή, να χαλαρώσεις, να κλείσεις τα μάτια σου και να αφήσεις από μέσα σου να γεννηθεί η απάντηση σε κάποιο πρόβλημα που σε απασχολεί εκείνη την περίοδο. Ή απλά, ήρεμος να κοιτάξει γύρω σου αφήνοντας στην άκρη όποια σκοτούρα έχεις, και να δεις πόσο όμορφα είναι τα πράγματα μακριά από τον χρωματισμό των προβλημάτων με τα οποία τα περιβάλλουμε. Το 11:11, όπως και κάθε ακολουθία, είναι απλά μια ευκαιρία επίγνωσης του ποιοι είμαστε και του τι κάνουμε σ' αυτό το σύμπαν που κατοικούμε. Χρησιμοποίησε το για να εξελιχθείς συνειδησιακά...

Anonymous said...

Εγώ όποτε βλέπω 11:11 είναι βράδυ και πάντα μιλάω με ένα άτομο που με τραβά το ενδιαφέρον στο γνωστό σε όλους μας "Facebook" αλλά ποτέ δεν συμβαίνει κάτι........Όταν βλέπω 11:11 δεν γίνετε τίποτα!Ελπίζω να είναι η ιδέα μου μόνο και να μου είναι τελικά τυχερός αριθμός!

Anonymous said...

Ακόμα ένας εδω...:) μου παρουσιάστηκε πριν 16 χρόνια για πρώτη φορα, αλλα ασχολήθηκα μαζι του πριν 7 χρονια οταν ημουν φανταρος. Δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι συμβαίνει, τελικα μάλλον ειναι τυχαιο...

Anonymous said...

Έχω δυο χρονια που βλεπω παντου το 11¨11 η 1΄11....το παρατηρησα πρωτη φορα,οταν ανακαλυψα κατι πολυ ασχημο για την προσωπικη μου ζωη και η ημερομηνια ηταν 11-11,ηδη ομως το εβλεπα απο πριν και αναρωτιομουν γιατι....απο τοτε μου εχει συνβει αμετρητες φορες να το βλεπω....στο ρολοι,σε αναγραφομενεσ ημερομηνιες ληξεις προιοντων,σε διαφημιση και παλι τελευταια το βλεπω συχνοτερα και λεω συνεχως πως κατι θα μου συμβει......εχθες εψαχνα κατι σε μια ιστοσελιδα και να παλι μπροστα μου το 11΄11...και τωρα ειπα ας πατησω 1111 να δω τι θα βγαλει το ψαχτηρι και μου κανει τρομερη εωσ και ανατριχιαστικη εντυπωση πως δεν ειναι τυχαιοοοοοοοοοοο

Anonymous said...

η δικη μου ιστορια ξεκινησε πριν απο περιπου 3 χρονια.σε καθημερινη βαση τυχαινε να κοιταζω το ρολοι και να βλεπω συμβολα(κι οχι κοινους αριθμους πλεον οπως στην αρχη νομιζα)δεν εδινα ιδιαιτερη προσοχη το φαινομενο ομως του 11:11 αρχιζε να συμβαινει ολο και πιο τακτικα σαν να ηθελε εντονα κατι να μου πει και μαλιστα επειγοντως,πραγμα που αρχισε καπως να με προβληματιζει...δεν ειχα ακολουθησει ποτε μεχρι τοτε το μονοπατι της πνευματικοτητας...μετα απο λιγους μηνες εχασα τον αγαπημενο μου παππου ο οποιος μας αφησε 11/11/08 στις 11π.μ. την ημερα της γιορτης του...η δε εκταφη θα γινει στις 11/11/11...απο τοτε μεχρι και σημερα εξακολουθει να υπαρχει στην ζωη μου αυτου του ειδους το συμβολο-μηνυμα καθως και πολλα αλλα...αν πραγματικα κοιταξουμε ολοι βαθεια στους εαυτους,μας θα ανακαλυψουμε και θα καταλαβουμε περι τινος προκειται...με πιστη και αγαπη...

Anonymous said...

telika ti einai ayto to 11? einai kalo h kako? na fovamai h apla na to dextw sthn zwh mou kai na psrospathisw na katalavw ti mporei na shmainei...edw kai 3 mhnes vlepw pantou to 111 h 11:11 h opoiadhpote wra kai 11! mexri kai sthn thleorash proxthes evlepa mia ekpomph kai 3afnika petaxthke sth othonh o arithmos 11! apo aplh periergia mphka shmera gia na dw ti mporei na shmainei aytos o arithmos kai apla den to pisteyw oti einai ena syxno fainomeno pou aasxolei pollous!! ti shmainei paidia? exw arxisei na fovamai!!!

Γιώργος Ιωαννίδης said...

Πραγματικά χαλάρωσε, διάβασε προσεχτικά όλα τα παραπάνω, και θα δεις πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας...

mpampis salonika said...

εγω βλεπω συνεχεια το 3:33 ξυπναω το βραδυ κοιταω την ωρα στο ψηφιακο ρολοι που εχω για ξυπνητηρι ειναι 3:33 βλεπω το αλλο ρολοι 3:33 και αυτο γινεται αρκετα συχνα παω σουπερ μαρκετ παιρνω αποδειξη λεει 33.3 ευρω βλεπω μπροστα μου πινακιδα αυτοκινητου 333 πριν λιγο ειδα την ωρα ηταν οο:33 ξερει κανενας τι μπορει να σημαινει αν σημαινει κατι η ειναι μια ακολουθια του μυαλου που ειναι προγραματισμενη να συμβαινει οπως οταν βαζεις το ξυπνητηρι σου?

Anonymous said...

μνματα της αποκαλυπσης οποιος δεν πστευει ας το ψαξει λιγο καλυτερα μνματα για να αφυπνισουν καποιες ψυχες και ποιος κσερει ισως κατι να συμβει το νοεμβριο

Anonymous said...

ΤΟ 11:11 TO VLEPO PANO APO 13 XRONIA.EIMOYN PEPISMENOS OTI KATI UA GEINI STIS 11-11-2011,XWRIS NA EXO DIABASI KATI. TWRA PIA EIMAI SIGOYROS OTI KATI THA GINEI.

Anonymous said...

Molis to eida akoma mia fora opos kathe mera... kati me kanei na koitaksw to roloi den kserw... kai den to blepw mono sthn ora alla kai se pola egrafa pou me aforoun , arithmous protokolou plaisio oximatos seriakos aritmos polon syskeyon pou exw spiti ...mesa apo leoforio gyrnao karfi kai vlepo odos tade 111 (ektos pao to 1111 paizei kai poli 111)
to eida lipon opos to vlepw tosa xronia kai eipa na to valw sto google...exw pathei den perimena na einai toso koino...apo thn allh pali isos einai enas arithmos pou typonete sthn mnimi mas kai mas kanei entyposi... ti na pw pantos ton vlepw kathimerina kai poli perisotero apo oti vlepw alles tertades oi akolouthies arithmon ...

Anonymous said...

pistevo pos eimai enas apo esas ! vlepo 11:11 sxedon kathe mera sto rpoloi mou edo kai 4 xronia peripou ! fetos arxisa na pistevo poli vathia mesa mou pos afti tin mera kati tha gini stis 11-11-11 ! simera apofasisa na to psaxo kai meno ekpliktos apo tis dikiesas martiries den xero an prepei na fovame i oxi !

Anonymous said...

καλημέρα!χαίρομαι ιδιαίτερα που βρήκα αυτή τη σελίδα και αυτή τη στιγμή ανατριχιάζω ακατάπαυστα..!'εψαχνα εδώ και ένα χρόνο για αυτό το φαινόμενο και πρώτη φορά βρίσκω κάτι που σχετίζεται με παιδιά από ελλάδα,θα 'επρεπε νάναι πιο διαδεδομένο.και εγώ μια από τα ίδια.κυρίως με το 11.την τελευταία εβδομάδα κάθε μέρα το βλέπω παντού και όσο συγκεντρώνομαι την ώρα που το βλέπω,αισθάνομαι μια ανατριχίλα κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης και έπειτα σε όλο μου το σώμα..προσπαθώ να αφιερώνω χρόνο για διαλογισμό,πράγμα που βοηθάει αρκετά για να κατανοήσει κανείς τον εαυτό του και ταυτόχρονα να βάλει ένα λιθαράκι συνειδητοποίησης ως προς αυτό το φαινόμενο.είναι σαφέστατα παγκόσμιο,όχι τυχαίο,κάτι θέλει να μας φέρει κοντά,για να μας προετοιμασει για μια αλλαγή σε παγκόσμιο επίπεδο.δεν είμαι σίγουρη τι,αρχικά με τρόμαζε και μένα,εκνευριζόμουνα που 'εβλεπα συνέχεια 11:11.και καμμιά φορά 22:22.από παιδί 'οπως αρκετοί έτσι κ γώ.τώρα πιά δεν έχω κανένα συναίσθημα φόβου,όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο όμορφα νιώθω για αυτό και χαίρομαι που ακόμα το βλέπω χωρίς να το επιδιώξω ούτε κάν να το σκεφτώ.αξίζει πιστέυω για τον καθένα να ψάξει,να διαβάσει,να μιλάει και να νοιάζεται για αυτό που του συμβαίνει.παρόλο που ζούμε σε αποξενωμένες πόλεις..δεν παύουμε να είμαστε κομμάτι της φύσης.καμμιά φορά το ξεχνάμε,είμαστε πολυάσχολοι,τα κτίρια μας κρύβουνε τον ουρανό..μα το 11:11 είναι πάντα εκεί για να υπενθυμίσει κάτι πολύ σημαντικό,ίσως την αληθινή μας φύση και την σύνδεση μεταξύ μας αλλά και με τον πλανήτη μας.και άλλα..πολλά που δεν μας έχουν αποκαλυφθεί ακόμα.και αυτό γιατί δυσκολευόμαστε να αγάπάμε τον εαυτό μας και συνεπώς τους άλλους και αυτό είναι πρωτεύον..ίσως τα παρακάτω δώσουνε και σε σάς κάποιες περαιτέρω πληροφορίες,πόσοι άνθρωποι το βιώνουν και πώς το χειρίζονται.ωστόσο μην επαναπάυεστε!

http://theaquarianage.com/index.htm
http://board.1111angels.com/index.php

Anonymous said...

paidia 8a pw kati telios akuro...
11/11/2011 8a vgei na ergo bas ki exei kamia sxesi..
http://www.youtube.com/watch?v=7VdONYkKFmQ

Anonymous said...

egw padws pistevw oti einai kati tuxaio...kata th gnwmh mou vlepoume sto roloi (kai opoudhpote allou) hn wra 11:11 oso suxna k tis alla,apla stis alles de mas kanei entupwsh...8elw na pw isws doume se mia vdomada 6 fores to 11:11 k na mas anhsuxhsei,enw tautoxrona exoume dei 7 fores to 12:46,alla poios to 8umatai?poios tou dinei shmasia??de kserw an ginomai katanohtos....

Anonymous said...

Μόνο πρόσφατα ασχολήθηκα με το φαινόμενο αυτο εξαιτίας του θανάτου του πατέρα μου με έντονο το 11:
Πέθανε στις 11 Ιουν του 11 μετά απο 83 ημέρες νοσηλείας ( 8+3 = 11) και σε ηλικία 74 ετών (7+4=11)το ψυχοσαββατο
δεν ξέρω αν σημαίνουν κάτι όλα αυτά αλλά πράγματι ο πατέρας μου ήταν ενας πολύ χαρισματικός και ανώτερος πνευματικά άνθρωπος

Anonymous said...

με δουλευεται ? εχω τρελαθει απο τοτε που εμαθα για αυτο το φαινομενο. ειδικα αυτο το σημειο που λεει οτι κατι " φοβερο " θα σημβει στισ 11.11.11 με φρικαρει πραγματικα..... κ αυτο γιατι 11.11 ειναι τα γεννεθλια μου κ φετος ειναι 11.11.11!!! γαμωτο εχω τρελαθει.... μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχει εστω κ μια δοση αληθειας σε αυτο το φαινομενο η αν απλα προκειται για θεωριες???

Anonymous said...

Μολις μια μερα μετα το θανατο του πατερα μου,εμφανιστηκε στον υπνο μου και προσπαθουσε να μου αποδυξει οτι υπαρχει..Στο τελος μου εδωσε ενα λευκο χαρτακι που εγραφε 11-11,ετσι μπηκα στο site σας..Παντως ειναι ωραιο που ο καθε ανθρωπος ξεχωριστα ερμηνευει οπως θελει τα μηνυματα.....

Anonymous said...

Και εγω εδω και καιρο βλέπω συνέχεια διπλούς αριθμούς..Οπως 10.10 ,17.17 , 2.22 ενω τις τελευταίες μέρες ξυπνάω την ίδια ακριβώς ώρα...3.45...άλλες φορές γελάω και άλλες φορές λεω παλι ρε ... μου...με εχει βάλει σε πολλές σκέξεις το θέμα...

Anonymous said...

Ego paidia edo kai kati mines peripou 6-7 arxisa kai evlepa tuxea sto roloi m tin ora 11:11 hte sto aytokinito ite sto kinito mou ite ston upologisti mou....sthn arxi den edosa vasi sta prota 3-4 xtupimata....gia kapio xroniko diastima to vlepa sxedon kathe mera...epsaksa sto google diavasa 2-3 artha kai entaksi meta to vlepa polu aera kai pou...e simera 18 iouliou to 2011 akouga ena tragoudi me to opoio tragoudi skeftomai mono mia kopela tin opoia exi fugi ap tin zoi 9.1.2010 ena misi xrono diladi tin skeftomouna edona...me to pou teliose to tragoudi koitao tin ora aytormita kai vlepo oti itan 11:11 anatrixiasa mpika sto google irtha edo gia na sas grapso ayto p ezisa kai tora pou sas grafo 11:24 eime anatrixiasmenos...eyxomai kai makari na eine tropos epoikononias me aggelous makari na me vlepi kai ama vlepi ayta pou grafo tora tha ithela na tis pw oti tin agapaw polu kai oti mou leipei.....kai pragmatika pistevo oti to vlepei...efxaristo.

Anonymous said...

ΛΟΙΠΟΝ, ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΟ 11:11 ΤΟ 22 ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘ΄ΕΞΗΣ. ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΜΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ: ΕΧΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ 11 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ 22 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ 33. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΑΣ,33 ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟ ΜΑΣ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 11 ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΤΟΥ. ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Σ΄ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠ' ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Anonymous said...

Diavaza afto to post. Koita3a to roloi mou: 4:44!!! Anatrixila...

yiannis said...

η ταυτοχρονικοτητα του 111...τον τελευταιο καιρο ουσιατικα το ρολοι μου εχει κολησειι στο 1:11 ή 11:11...θεωρώ οτι είναι μια ένδειξη ,ενα καμπανακι μια προειδοποιηση...το 111 ειναι αλλαγη, το τι πρεπει να αλλαξει ο καθενας μας ξερει πολυ καλά απο μονος του..
τιποτα δεν ειναι απαραιτητα κακο η καλο..ειναι ενα σημαδι..

Anonymous said...

Κι εγώ "παθών" του 11:11. Μια παράκληση. Αν είναι εφικτό όχι greeklish γιατί μας βγάζουν τα μάτια.

Anonymous said...

Μου τυχαίνει τα τελευταία χρόνια συνεχώς.7-8 φορές το μήνα με διάφορα.Το 11.11 καθεται πολυ συχνα.Ντρεπόμουν να το πώ σε φίλους,μόνο σε καναδυό που δε με παρεξηγούσαν

Anonymous said...

Εχει γίνει ενα πολύ ομορφο παιχνιδι τον τελευταιο καιρο!!2-3 χρονια τωρα..
ειναι ενα υπεροχο συναισθημα οταν κατι σε "σμπρωχνει" να κοιταξεις το ρολλοι του χεριου ή της κουζίνας..11 11
το τελευταιο περιστατικο ηταν πολυ εντονο και θα το μοιραστω μαζι σας.
αποφασισα να μεταναστευσω στην αυστραλια..
θεωρω οτι ειναι ενα μεγαλο βημα για μενα και την οικογενεια μου.
οταν ειχαν ξεκαθαρισει ολα στο μυαλο μου και ηξερα ποτε περιπου θα φυγω,μπηκα στο site της αεροπορικης εταιριας που αποφασισα να ταξιδεψω,για να κλεισω εισητηριο.
τα γεννεθλια του γιου μου ειναι 6 νοεμβριου και ειναι ημερα κυριακη.
οποτε λεω.. θα κανω τα γεννεθλια του μικρου και θα φυγω.. θα φυγω παρασκευη για να εχω το σαββατοκυριακο για το ταξιδι και απο δευτερα να ξεκινησω τις δουλειες μου στην Μελβουρνη.
κανω κρατηση για την παρασκευη και βλεπω πως ειναι 11 του μηνος.. τελειωνω την διαδικασια της κρατησης και λαμβανω το mail της επιβεβαιωσης που εχει τον μαγικο αριθμο(ημερομηνια)...
11/11/11
νομιζω πως η προσπαθεια μου συνοδευεται απο τους καλυτερους οιωνους!!!

Γιώργος Ιωαννίδης said...

Ειλικρινά, σας εύχομαι κάθε επιτυχία στην νέα σας ζωή :)

Anonymous said...

Να ένα πείραμα που θα μας βοηθήσει.
Σήμερα όπου κοιτούσα έβλεπα 10:10. Και μόνο μία φορά που κοίταξα ένα στρογγυλό ρολόι, έδειχνε τέσσερις παρά είκοσι. Κι εκεί είπα ότι όλα τα άλλα ήταν τυχαία.
Έπαψα να το σκέφτομαι για την υπόλοιπη μέρα, μέχρι το βράδυ στις 10:10 όπου κοίταξα το ρολόι. Πάλι αυτοί οι αριθμοί. Άρχισα πάλι να προβληματίζομαι και να σκέφτομαι γιατί άραγε όλη τη μέρα βλέπω παντού 10:10 και μόνο μία φορά τέσσερις παρα είκοσι. Και με τρόμο συνειδητποίησα ότι το τέσσερις παρά είκοσι στο στρογγυλό ρολόι, δεν είναι άλλο από το 10:10 ανάποδα. Τότε άρχισα να ψάχνω στο διαδίκτυο και έπεσα και σε μερικά διαφημιστικά sites ρολογιών και όλα έδειχναν 10:10.
Το πείραμα που προανέφερα λοιπόν, είναι το εξής:
Αρχίστε να κοιτάτε τα τυπωμένα ρολόγια! Δηλαδή σε εικόνες και φωτογραφίες, κοιτάξτε σε διαφημιστικές αφίσες, σε περιοδικά, σε διαφημιστικά sites και σε ότι άλλο εσείς νομίζετε. Θα δείτε ότι όλα θα δείχνουν 10:10.
Αυτό το πείραμα θα βοηθήσει να καταλάβουμε αν απλά είναι μια εμμονή μου ή αν είναι απλά μια "εμμονή" όλων μας.

Anonymous said...

Καλησπέρα σε όλους σας.
Βέπω και εγώ το 11.11 παντού και καθημερινά . Είναι ένα φαινόμενο που δεν μπορούσα να καταλάβω . Προσπάθησα να το μοιραστώ στο παρελθόν με τους κοντινούς μου ανθρώπους ... αλλά δεν μπορούσα με έναν παράξενο τρόπο ... σαν τα όνειρα που τελικά ζεις στο μέλλον και θες να αλλάξεις κάτι και δεν μπορείς ! Αυτό τον μήνα , λόγω του 01.11.11 και 11.11.11 , έβαλα τα δυνατά μου και το είπα ... ακούστηκε όμως σαν κάτι ανούσιο από αυτούς και το ξέχασαν σε 1'... σαν να μην το άκουσαν.
Αποφάσισα σήμερα να το ψάξω στο internet γιατί αν είναι κάτι ιδιαίτερο , ήμουν σίγουρος πως δεν θα είμαι μόνος... και τελικά δεν είμαι.
Καλησπέρα σας λοιπόν !!

Antonios said...

edw kai 3 xronia me 4..... sunexeia to sunantw....sunexeia omws.....akoma dn mporw na katalavw......sigoura den einai tuxeo....

Anonymous said...

ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ (ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ) ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΑΔΟΧΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 15:15, Η 10:10, 23:23 Κ.Ο.Κ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΧΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΠΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ...ΜΗΝΥΜΑ Η' ΝΟΗΜΑ!

Anonymous said...

Δούλευω σε ένα εμπορικό σε ένα εμπορικό κέντρο το οποίο άνοιξε στις 11/11 του 2009.Πρίν δυό μήνες μάθαμε πως θα κλείσει στις 31/12.Για πρώτη φορά μετά απο χρόνια προσευχήθηκα για μιά νέα ευκαιρία καθώς έχω δυό μικρά παιδιά και ανησυχώ για το μέλλον τους.Προχθές δέχθηκα ένα τηλεφώνημα απο κάποιο πρώην συνάδελφο που με είχε προτήνει στην εταιρία που εργάζεται για μιά θέση εργασίας.Πήγα στην συνέντευξη και κανονίστηκε να ξεκινήσω στις 11/11/11. Επ'ίσης πρίν απο δύο χρονια στις 13 αυγούστου είδα στον ύπνο μου (για πρώτη και τελευταία φορά)την μάνα μου που έχει αφήσει αυτόν τον κόσμο.Στο όνειρό μου είδα πως ήμουν στο αυτοκίνητό μου ακριβώς έξω απο το σπίτι και πως παραλίγο να πατήσω την κορούλα μου.Τότε λοιπόν εμφανίστηκε η μάνα και την σήκωσε στα χέρια της και την έδωσε στα δικά μου.Με κοίταξε και το μόνο πράγμα που μου είπε ήταν-Θα πάς αύριο στον επιτάφιο;Με το που τις είπα ναι ξύπνησα....Θα μου πείτε-τι σχέση έχει αυτό το όνειρο με το θέμα;13/8 13+8=11 το 11 λοίπον για εμένα προσωπικά φέρνει αγαλίαση και αίσθημα ασφάλιας.(σημείωση ποτέ στην ζωή μου δεν είχα ακούσει και δεν ήξερα πως υπάρχει επιτάφιος και για την Παναγία)...

leta_nat said...

ama kathomaste kai dinoume toso megali simasia sta mikropragmata tha trelathoume stadar!o xristos kai o apostolos....

Anonymous said...

παιδακια η 11-11-11 περασε!!!και ουπς....δεν εγινε τιποτα...χμ....τωρα που το καλοσκεπτομαι ορκιστηκε ο καινουριος πρωθυπουργος στις 11-11-11 και ωρα 11....λετε??? :O

Anonymous said...

Εγω ξεκινησα να βλεπω το 11.11 το 2009,το εβλεπα συνεχεια..ενα βραδυ ξυπνησα τρεις φορες,, ξαφνικα..την μια ηταν 01. 11..μετα 02. 11 και την τριτη 03.11..τοτε καταλαβα οτι δεν ητανε τυχαιο..
τωρα αρχιζω να το καταλαβαινω καλυτερα..το 11.11 σημαινει οτι γινεται καποια αλλαγη..μετα αρχισα να βλεπω συνεχεια το 44..και το 33..Το 44..ειναι καλο..ενω το 33 σαν να με προιδοποιει για καποιον κινδυνο..επισης βλεπω συχνα το ..22 το.. 21 το ..23..Στην αρχη νομιζα οτι μου στριψε..ηταν τοσο συχνα..αλλα τωρα καταλαβα οτι μου κανουνε καλο..αφου ειδα στο ιντερνετ οτι τα βλεπουνε και αλλοι..

Anonymous said...

5 χρόνια παιδιά. 5 ολόκληρα χρόνια αυτή η ιστορία..11 παντού κ σε καλά γεγονότα κ σε άσχημα.. Δε θα πω πολλά αλλά μετά από 5 χρόνια άρχισα να το ψάχνω.. Κάτι ειναι.. Τώρα τι.. Θα έρθει πιστεύω η απάντηση μόνη της... Το μόνο που θα κάνω ειναι να όσο γίνεται ετοιμος...

Anonymous said...

Κι εγώ το παρατηρώ το 11 11 τα τελευταία χρόνια.Δεν ήξερα τι είναι ώσπου μια μέρα ήμουν με τον πατέρα μου τη στιγμή που το πρόσεξα και πήρα το θάρρος να του το αναφέρω.Προς μεγάλη μου έκπληξη δε γέλασε,αντιθέτως με ενημέρωσε γι'αυτό και μου είπε πως κι εκείνος και πολλοί άλλοι το βλέπουν καιρό τώρα.Πιστεύω στη διαίσθηση πάρα πολύ και καταλαβαίνω ότι οι συμπτώσεις είναι σημεία που πρέπει να παρατηρούμε καλύτερα για να λάβουμε κάποιο μήνυμα.Αν είχαμε περισσότερη τάξη και ηρεμία γύρω μας θα ήταν λίγο πιο εύκολο,αλλά δεν το βάζω κάτω,ελπίζω πάντα ότι όλα αυτά θα μας οδηγήσουν σε κάτι καλό μια μέρα...

Post a Comment

Αγαπητέ επισκέπτη, άφησε εδώ το μήνυμα σου, μα να θυμάσαι, σχόλια που δεν αρμόζουν στο ημερολόγιο θα αφεθούν στην λήθη του κυβερνοχώρου!

Copyright 2009 | Based on a FoolBlogger's template, designed by Ophelia Nicholson.
The initial design was modified by Nikolaos Koumartzis for meta-δίκτυο and Hellenic Society of Metaphysics.