Η Γρίπη των Χοίρων, Περίεργα Φαινόμενα & Αλλοκοσμικός Έλεγχος Συνειδήσεων

Author: Γιώργος Ιωαννίδης / Labels:


3 Νοεμβρίου: Όσοι είστε αναγνώστες του περιοδικού θα έχετε προσέξει στο άρθρο μου για τις μεταμορφώσεις της Έρπουσας Σκιάς (mystery τ. 55) την αναφορά σε μια σειρά παράδοξων φαινομένων που αναστάτωσαν την Νότια Αμερική, την ίδια ακριβώς περίοδο που η νέα γρίπη των χοίρων εμφανίστηκε για πρώτη φορά!
Μέχρι σήμερα η εξέλιξη αυτής της ιστορίας έχει πάρει περίεργες διαστάσεις και όλα μοιάζουν να επιβεβαιώνουν τις θεωρίες συνωμοσίας που μιλάνε για κερδοσκοπικά παζάρια σε βάρος της υγείας μας. Σχετικά πρόσφατα δε στο όλο παιχνίδι προστέθηκε και το πρόβλημα των εμβολίων αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την παγκόσμια ανησυχία.
Προσωπικά δεν θέλω να εκφέρω γνώμη για το αν και κατά πόσο το νέο εμβόλιο που κυκλοφορεί είναι επικίνδυνο, και αυτό διότι η υπόθεση είναι τόσο σοβαρή που τον λόγο θα πρέπει να έχουν μόνο οι ειδικοί και όχι ένας συγγραφέας/ψυχολόγος!
Με την δεύτερη ιδιότητα μου όμως, θα ήθελα να επισημάνω τον εντυπωσιακό βαθμό παρανοϊκής επικινδυνότητας στον οποίο έχουν υποπέσει οι άνθρωποι τελευταία. Είναι άραγε η γρίπη αυτή ένας ακόμη αποδιοπομπαίος τράγος της παγκόσμιας κρίσης; Μια ακόμη ευκαιρία προβολής των αρνητικών αισθημάτων πανικού που γεννά η κλειστοφοβική (ενισχυμένη από τον υπερκαταναλωτισμό, την ρουτίνα και την εικονικότητα των σχέσεων) κοινωνία μας; Τα ερωτήματα αυτά, αν και λαβυρινθώδη, είναι καίρια! Η δε ανάγκη ανάλυσης τους μεγάλη, καθώς όσο περνάει ο καιρός αυξάνονται τα κρούσματα… υπερβολής.
Χθες για παράδειγμα έλαβα μια επιστολή από τον Δρ. Γιώργο Κοεμτζόπουλο, ο οποίος θέλοντας να συνδράμει στην ενημέρωση του κοινού για τους κινδύνους της Μεξικάνικης γρίπης Η1Ν1, μου έστειλε εκτός των άλλων, την σύνοψη ενός διαλόγου μέσω channeling με μια οντότητα από το διάστημα!!
Εκτιμώ βαθύτατα το ενδιαφέρον του κ. Κοεμτζόπουλου, και τον ευχαριστώ για την επιστολή του. Επιτρέψτε με όμως να παραμείνω επιφυλακτικός απέναντι στο περιεχόμενο του διαλόγου…
Όσοι ενδιαφέρεστε να διαβάσετε παρ’ όλα αυτά τις διαφωτιστικές (;) πληροφορίες για τις διεργασίες ελέγχου που τελούνται αυτή την εποχή στον πλανήτη μας, μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ ολόκληρη την επιστολή. Και τα συμπεράσματα δικά σας...

2 comments:

Χριστίνα Σαββανή said...

Γ. Ιωαννίδης: "...θα ήθελα να επισημάνω τον εντυπωσιακό βαθμό παρανοϊκής επικινδυνότητας στον οποίο έχουν υποπέσει οι άνθρωποι τελευταία." Είναι ένα φαινόμενο προς τη μελέτη οποίου οφείλουμε να στραφούμε όλοι οι σοβαροί ερευνητές.
Έχει να κάνει με Σκιώδεις επιρροές και τα πλοκάμια τους, με τις αστυμαγικές συνέπειες της καταπιεσμένης ενέργειας όσων ζουν στις σύγχρονες μεγαλουπόλεις, στην απόσυρση από το κοινό όραμα της εξόδου στα άστρα, με τις κάθε είδους χαμένες προοπτικές της ανθρωπότητας εξαιτίας του άκρατου καταναλωτισμού. Και είναι παντού γύρω μας.

Anonymous said...

Εγώ νομίζω ότι έχουν ξεφύγει αρκετά ορισμένοι κ. Ιωαννίδη. Όλο το διαδίκτυο έχει γεμίσει με τις σαχλαμάρες του κάθε παρανοϊκού. Να ναι καλά γωνιές σαν αυτή και το υπόλοιπο δίκτυο blogs που έχετε κάνει με το μεταφυσικό και τουλάχιστον ξέρουμε τι διαβάζουμε ...

Post a Comment

Αγαπητέ επισκέπτη, άφησε εδώ το μήνυμα σου, μα να θυμάσαι, σχόλια που δεν αρμόζουν στο ημερολόγιο θα αφεθούν στην λήθη του κυβερνοχώρου!

Copyright 2009 | Based on a FoolBlogger's template, designed by Ophelia Nicholson.
The initial design was modified by Nikolaos Koumartzis for meta-δίκτυο and Hellenic Society of Metaphysics.