Για το 2012 στη Tv και το Ραδιόφωνο

Author: Γιώργος Ιωαννίδης / Labels:


18 Νοεμβρίου: Σήμερα στις 11 το βράδυ θα παραβρεθώ καλεσμένος στην δημοσιογραφική εκπομπή του Παναγιώτη Χανού στην Δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης, TV100, με θέμα το 2012.
Επίσης, την Κυριακή (22/11) είμαι καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή (9:15) του ραδιοφώνου σταθμού FLASH 96 fm για να μιλήσω για (τι άλλο;) το 2012.
Μέχρι σήμερα έχω μιλήσει σε εφημερίδες, σε τηλεοπτικές εκπομπές και έχω κάνει ομιλίες για το ίδιο πάντα θέμα.
Δεν έχω κάνει ποτέ ραδιόφωνο, οπότε είπα να δοκιμάσω και αυτό το μέσο! Είναι γεγονός πάντως, πως ο ενθουσιασμός που έχει προκαλέσει η ταινία –και φυσικά το ίδιο το θέμα ασυνείδητα– είναι έντονος, ακριβώς όπως το είχα προβλέψει όταν πέρσι τέτοια εποχή κάναμε στο περιοδικό μεγάλο φάκελο για το 2012.
Αναρωτιέμαι μονάχα, πως θα κινηθεί το ενδιαφέρον τα επόμενα 2 με 3 χρόνια. Βλέπετε, ήδη η αγορά έχει αρχίσει να «κουράζεται» με την τόσο απότομη προσφορά προϊόντων που υπόσχονται τα πάντα για την συντέλεια ή την μεγάλη αλλαγή…

2 comments:

Γιώργος Ιωαννίδης said...

Η χθεσινή εμπειρία ήταν αρκετά θετική. Τα όσα ακούστηκαν ήταν εξαίρετα, μάλιστα οι αναλύσεις του καθηγητή κοινωνιολογίας, ήταν άκρως διαφωτιστικές. Η δική μου παραίνεση περιορίστηκε θα έλεγα στην εισαγωγή πιο «εξωτικών» θεμάτων… Κρίμα μονάχα που το κλίμα ήταν περισσότερο απομυθοποιητικό, και δεν κουβεντιάστηκε παρά ελάχιστα το ζήτημα της Μεγάλης Αλλαγής. Αλλά όπως ξέρετε, το φαινόμενο 2012, περικλείει τόσα πολλά που δύσκολα μπορούν να συμπυκνωθούν σε μια εκπομπή της μιας ώρας.

Γιώργος Ιωαννίδης said...

Και η συνέντευξη στο FLASH ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Μάλιστα, ο διάλογος ξεκίνησε στις 9:23… για όσους ενδιαφέρονται για την αριθμοσοφία. Δυστυχώς, για ακόμη μια φορά κυριάρχησε το απομυθοποιητικό κομμάτι λόγο της άγνοιας των δημοσιογράφων επί του θέματος. Γεγονός αναμενόμενο βέβαια και καθόλου παρεξηγήσιμο… όπως και να έχει όμως, προσπάθησα να μεταφέρω το θετικό χαρακτήρα του 2012… διότι η ενασχόληση με το εν λόγο φαινόμενο, δεν πρέπει να αποτελεί διέξοδο χαλάρωσης από την ρουτίνα της καθημερινότητας μας, αλλά την αφορμή και την είσοδο σε μια ανώτερη κατάσταση συνειδητότητας.

Post a Comment

Αγαπητέ επισκέπτη, άφησε εδώ το μήνυμα σου, μα να θυμάσαι, σχόλια που δεν αρμόζουν στο ημερολόγιο θα αφεθούν στην λήθη του κυβερνοχώρου!

Copyright 2009 | Based on a FoolBlogger's template, designed by Ophelia Nicholson.
The initial design was modified by Nikolaos Koumartzis for meta-δίκτυο and Hellenic Society of Metaphysics.