Ένας Περίεργος Θάνατος...

Author: Γιώργος Ιωαννίδης / Labels:


28 Οκτωβρίου: Ένας συνηθισμένος μα και συνάμα περίεργος θάνατος συνέβη πριν λίγες μέρες για τον οποίο αν και διάβαζα σε πολλά «ψαγμένα» blogs, ποτέ νωρίτερα δεν είχαν αναρωτηθεί την σημασία του!
Πρόκειται για τον Mac Tonnies, ετών 34 ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 22 αυτού του μήνα στο διαμέρισμα του. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, κοντά του δεν βρέθηκαν ναρκωτικά, φάρμακα, σημάδια αυτοκτονίας ή διάρρηξης και ως εκ τούτου, ο θάνατος του κρίθηκε «από φυσικά αίτια».
Δεν είναι εντυπωσιακό πως κάθε φορά που δυσκολευόμαστε να ερμηνεύσουμε κάτι, το κατηγοριοποιούμε άμεσα με κάποια πλασματικό όρο ασφάλειας;
Όπως ακριβώς οι εκατοντάδες περιπτώσεις ανθρώπων που εντοπίζονται κάθε χρόνο, σε διαφορετικές γωνιές του πλανήτη, άνθρωποι που κανείς δεν μπορεί να αναγνωρίσει ποιοι πραγματικά είναι, όμως η πολιτεία τους δίνει ένα όνομα (John Doe), και ένα αριθμό, και τότε αυτόματα, όλοι σταματάνε να ρωτάνε… Φοβόμαστε τόσο πολύ το άγνωστο που επιλέγουμε συχνά την λήθη από την επιμονή της αναζήτησης.
Όκ! Θα μου πείτε πως ο θάνατος του άτυχου Mac είναι ένας ακόμη τραγικός χαμός… well, όχι αναγκαστικά. Βλέπετε, ο νεαρός φίλος μας ήταν συγγραφέας του παραδόξου, συνεργαζόταν με γνωστά περιοδικά του χώρου, και κυρίως εργαζόταν αυτή την περίοδο στην ολοκλήρωση ενός νέου βιβλίου με τίτλο The Cryptoterrestrials.
Δεν είναι γνωστό ακριβώς το περιεχόμενο του – φήμες θέλουν να αποτελεί την επαυξημένη συνέχεια της θεωρίας του John Keel για τις εξωδιαστατικές υπάρξεις που στοιχειώνουν τον πλανήτη μας.
Ίσως με τον θάνατο του Mac η γνώση που ήθελε τόσο απλόχερα να προσφέρει, να έσβησε μαζί με την τελευταία του ανάσα. Ίσως πάλι το βιβλίο του να κυκλοφορεί τώρα χέρι με χέρι (κάτι σαν το μανιφέστο ΖFT) διαδίδωντας, νέες παράξενες θεωρίες για τον κόσμο που κατοικούμε. Όπως και να έχει πάντως, το όνομα του ήδη έγινε θρύλος ανάμεσα στους αναζητητές της εναλλακτικής αναζήτησης.... Καλό ταξίδι Mac!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Mac Tonnies, δείτε εδώ.
Το επίσημο web site του συγγραφέα είναι αυτό.

1 comments:

Γιώργος Ιωαννίδης said...

Τελικά, το πολύαναμενόμενο βιβλίο του Mac Tonnies, The Cryptoterrestrials, θα κυκλοφορήσει κανονικά από τις εκδόσεις Anomalist: http://www.anomalistbooks.com/tonnies.html

Post a Comment

Αγαπητέ επισκέπτη, άφησε εδώ το μήνυμα σου, μα να θυμάσαι, σχόλια που δεν αρμόζουν στο ημερολόγιο θα αφεθούν στην λήθη του κυβερνοχώρου!

Copyright 2009 | Based on a FoolBlogger's template, designed by Ophelia Nicholson.
The initial design was modified by Nikolaos Koumartzis for meta-δίκτυο and Hellenic Society of Metaphysics.