Εναρκτήριος Εκδήλωση της Ακαδημίας Phoenix Rising στην Αθήνα

Author: Γιώργος Ιωαννίδης / Labels:


14 Οκτωβρίου: Αύριο Παρασκευή στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια εκδήλωση της Ακαδημίας Phoenix Rising, στην Αθήνα.
Για όσους δεν γνωρίζουν, η Ακαδημία Phoenix Rising είναι μια ολιστική εκπαιδευτική πρωτοβουλία εμπνευσμένη από την Πλατωνική εκπαιδευτική φιλοσοφία. Απαρτίζεται από διδακτικό προσωπικό καταξιωμένων ακαδημαϊκών και μελετητών που προσφέρει κύκλους σεμιναρίων, ομιλιών, εμπειρικά εργαστήρια, και άλλες εκδηλώσεις σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, με ιδιαίτερη έμφαση στις παραμελημένες πτυχές των ανθρωπιστικών επιστημών, όπως οι μεταφυσικές φιλοσοφίες και την αλληλεπίδρασή τους με τις τέχνες και τις θετικές επιστήμες.
Η παρουσίαση της Ακαδημίας θα γίνει από την Ιδρύτρια-Διευθύντρια κα. Σάσσα Τσέϊτοου. Ενώ με δικές τους ομιλίες θα συντροφεύσουν την βραδιά οι Δρ. Σ. Μιχαηλίδης, Δρ Στάνλεϋ Σφήκας, και Κ. Ιορδάνης Πουλκούρας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Κολλεγίου "Πανεπιστήμιο της Ινδιανάπολης" στην Μάρκου Αυρηλίου 5, στην Πλάκα.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

0 comments:

Post a Comment

Αγαπητέ επισκέπτη, άφησε εδώ το μήνυμα σου, μα να θυμάσαι, σχόλια που δεν αρμόζουν στο ημερολόγιο θα αφεθούν στην λήθη του κυβερνοχώρου!

Copyright 2009 | Based on a FoolBlogger's template, designed by Ophelia Nicholson.
The initial design was modified by Nikolaos Koumartzis for meta-δίκτυο and Hellenic Society of Metaphysics.